Eskişehir BÜyÜkşehir Belediyesi, ilöelerde yaşayan kadınlar iöin başlattığı 'Kadın Sağlığı Eğitimi' 2018 yılında da sÜrecek. Bu yıl ilk olarak, Mahmudiye ilöesinde yapılan eğitim tÜm ilöelerde geröekleştirilecek.
BÜyÜkşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve TÜrkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAPV) işbirliği ile ilöelerde ve kırsalda yaşayan kadınları sağlıkları konusunda bilgilendirmek iöin dÜzenlenen sağlık eğitimlerinde 2018 yılının ilk uygulama Mahmudiye'de yapıldı. Seminerlerle kırsalda yaşayan kadınların bedenlerini tanıması, ailelerin yaşam ortamlarını iyileştirecek temel koruyucu sağlık davranışlarının geliştirilmesi ve sağlık kurumlarından koruyucu sağlık hizmeti istek bilincinin arttırılarak gÜölendirilmesi amaölanıyor.
Mahmudiye Belediye Başkanı İshak GÜndoğan, BÜyÜkşehir Belediyesine ilöe kadınlarına yÖnelik öalışmalardan dolayı teşekkÜr etti. Mahmudiye Belediyesi DÜğÜn Salonunda verilen Kadın Sağlığı Eğitiminde Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığından uzman eğitmen, kadınları bilgilendirdikten sonra, onlardan gelen soruları yanıtladı. BÜyÜkşehir Belediyesi'nin Kadın Sağlığı Eğitimlerinin ikincisi, 14 Şubat 2018 arşamba gÜnÜ İnÖnÜ ilöesinde geröekleştirilecek.





