Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

BUZLUKTAN ALINAN ETİN YANLIŞ YÖNTEMLERLE ÇÖZDÜRÜLMESİYLE İLGİLİ KASAPTAN UYARI ÇÖZÜNMESİ İÇİN BUZLUKTAN ÇIKARTILAN ET SICAK HAVALARDA DIŞARIYA BIRAKILMAMALI KASAP KADİR ŞEN: “ETİN BUZLUK YERİNE SOĞUTUCU TARAFTA, YANİ YİNE BUZDOLABININ İÇERİSİNDE ÇÖZÜNMESİ LAZIM” “TÜKETMEYECEĞİMİZ ET MUTLAKA BUZLUKTA DURMALI”

ESKİŞEHİR’DE KASAPLIK YAPAN ESNAF KADİR ŞEN, SICAK HAVALARDA BUZLUKTAN ÇIKARTILAN ETLERİN DAHA ÇABUK ÇÖZÜNDÜĞÜNE DİKKAT ÇEKEREK MALZEMENİN BOZULMAMASI VE BAKTERİ ÜRETMEMESİ İÇİN TÜKETİLMEDEN 1 GÜN BUZDOLABININ SOĞUTUCU KISMINDA BEKLETİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. (EMİR ERTEN/ESKİŞEHİR-İHA)