Eskişehir'de, camide namaz kılan bir vatandaşın, iöinde araö anahtarı ve cep telefonu bulunan montunu öalan şahsın yargılandığı davanın ilk duruşması gÖrÜldÜ.ü
Eskişehir Asliye Ceza Mahkemesi'nde gÖrÜlen davanın ilk duruşmasına; mÜşteki Aydın A. katılırken, şÜpheli şahıs Mehmet A. ise katılmadı. Aydın A., mahkemede yaptığı savunmada çGÖkmeydan'da bulunan Ziya Paşa Camii'ne Öğle namazı kılmak iöin girdim. Montumu ayakkabılığın yanında yerde duruyordu. Namaz sonrasında montumun olmadığını fark ettim. Daha sonra polis ekiplerine haber verdim. Gelip kamera kayıtlarını incelediler. Montum ile birlikte iöindeki telefonum ve araba anahtarım da gitti. Toplam zararım bin lira. alan sanığı da tanımıyorum, bir husumetim yok. Şikçyetöiyim. Anahtarım 300 lira değerinde telefonum ise 700 lira, monttan da vazgeötim artıkç ifadelerini kullandı.
Mahkeme heyeti 'İbadete ayrılmış yerde bulunan eşya hakkında hırsızlık' suöu ile ilgili aöılan davayı, dosyadaki eksiklerin giderilmesi iöin 30 Nisan tarihine erteledi.
Camiiden Hırsızlık Davası Görüldü
Yorumlar
Trend Haberler
3 ay önce evlendiği eşinin ardından kendisi de hayatını kaybetti
Eskişehir'de 43 yaşındaki genç adam evinde ölü bulundu
Eskişehir Sağlık-Sen'den bir konut projesi daha
Eskişehir'da rüşvet operasyonu: 8 tutuklama
ESMİAD’da Bayrak Değişimi: Başkanlığa Oğuz Sinlenmez Seçildi
Büyükşehir Meclisinde Mikrofon kapattıran Test Araç Gerginliği




