Site Rengi

DOLAR 32,5622
EURO 34,7286
ALTIN 2.486,36
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

CHP Eski İl Başkanının Silinen Gizemli Mesajı

CHP Eski İl Başkanının Silinen Gizemli Mesajı
04.04.2020
A+
A-

Sosyal medya dün gece Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem İl Başkanı Sinan Özkar’ın paylaşıp sildiği paylaşımla haraketli saatler yaşadı.

10 Eylül 2015-25 Nisan 2018 arası CHP İl Başkanlığı görevini yapan ve iki kongrede de seçim kazanan Av. Sinan Özkar sosyal medya platformu Facebook’ta 23:10’da bir paylaşımda bulundu.
Özkar’ın paylaşımında: “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi CHP’li kıyımı yapıyor. Sürgün, emekliliğe zorlama ve baskı. Bizi bildiklerimizi söylemeye zorluyor. Yumurta sepetimiz yok, söyleriz”
Sinan Özkar’ın bu paylaşımı infial uyandırırken birçok yorum yapıldı. Bu görüşleri destekleyen ve karşı çıkanlar arasında sert tartışmalar yaşandı.

Özkar 23 Şubattaki il kongresinde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte Recep Taşel’i desteklemiş ve Taşel; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof Dr Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye başkanı Ahmet Ataç’ın desteklediği Abdülkadir Adar’a karşı seçimi kazanmıştı. Genel merkez kurultay delegesi seçimlerinde Kazım Kurt’un Yılmaz Büyükerşen’den daha fazla oy alması ve il 70 delegesi olan Gültepe mahalle delegelerine verilen talimatın basına sızması kavgayı fitillemişti.

Cumhuriyet Halk Partisi il kongresi sonrası Recep Taşel’i desteklediği iddia edilen Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru başta olmak üzere birçok bürokrat ve memurun görev yerlerinin değiştirilmesi tarafları karşı karşıya getirmişti.

Sinan Özkar’ın dün gece silinen ya da sindirilen paylaşımı da yaşanan bu rekabetin şu yüzüne çıkmasına neden oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.