CHP'nin 'Adalet ve Cesaret' temalı 36. Olağan Kurultayı, Genel Başkan Kemal Kılıödaroğlu'nun Ankara Arena Spor Salonu'na girmesiyle başladı.ü
CHP 36. Olağan Kurultayı Ankara Arena Spor Salonu'nda başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıödaroğlu, eşi Selvi Kılıödaroğlu ile birlikte salona giriş yaptı. Partililer Kılıödaroğlu'nu coşkuyla karşıladı. Kılıödaroğlu da partililere karanfil atarak selamladı. Kılıödaroğlu'nun gelmesiyle başlayan kurultayda bugÜn aöılışın ardından, divan seöimi yapılacak. Ardından Kılıödaroğlu bir konuşma yapacak.
te yandan, Muharrem İnce eşi 'lkÜ İnce'yle birlikte salona Kılıödaroğlu'ndan Önce geldi. İnce salona girince partililer ayağa kalkarak alkışladı. İnce eşiyle birlikte partilileri selamladı. Diğer aday adayları ise platformda partilileri selamlamadı.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu salona girdiği sırada ise partililer 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye slogan atarak Kaftancıoğlu'nu protesto etti.
Genel Başkanlık iöin Kılıödaroğlu dışında, Muharrem İnce, mer Faruk Eminağaoğlu ve 'mit Kocasakal da aday adaylığını aöıklamıştı. Toplam delege sayısının yÜzde 10'u oranında imza alan aday adayı bugÜn genel başkanlık yarışına katılacak.
Platformun arkasındaki ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın 'Eyyy Kılıödaroğlu', 'Dinle dinle' sÖzlerinin yer aldığı klip sık sık gÖsteriliyor.
Kurultayda 'Adalet' yÜrÜyÜşÜnÜ konu alan 'Adalet' filmi de gÖsterildi.
CHP'nin 36. Olağan Kurultayı Başladı
Yorumlar
Trend Haberler
3 ay önce evlendiği eşinin ardından kendisi de hayatını kaybetti
Eskişehir'de 43 yaşındaki genç adam evinde ölü bulundu
Eskişehir Sağlık-Sen'den bir konut projesi daha
Eskişehir'da rüşvet operasyonu: 8 tutuklama
ESMİAD’da Bayrak Değişimi: Başkanlığa Oğuz Sinlenmez Seçildi
Büyükşehir Meclisinde Mikrofon kapattıran Test Araç Gerginliği




