Site Rengi

DOLAR 32,5478
EURO 34,8217
ALTIN 2.431,59
BIST 9.722,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’tan ‘Miraç Kandili’ Mesajı

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’tan ‘Miraç Kandili’ Mesajı
20.03.2020
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, yarın idrâk edilecek Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kadir Bıyık, yayımladığın mesajında: “Miraç; Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz  Hz. Muhammed Mustafa (sav)’in Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulü ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliştir.

Kandiller bizim kültürümüzde dayanışma ve yakınlaşma duygusunu arttıran manevi günlerdir. İçerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde Türk Milleti olarak daha dikkatli olup, evlerimizde kalmalı, kandil kutlamasını telefonla arayarak yapmalıyız. Duyarlı davranarak aldığımız her önlem bizi ve çevremizi koruyacaktır.

Bu güzel gecede virüs nedeniyle gecesini gündüzüne katıp büyük bir mücadele veren başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, devlet görevlilerimiz ve ülkemizin kalkınması için işe gitmek durumunda kalan özel sektördeki işçi kardeşlerimizi de dualarımızda eksik etmeyelim.

Sevgili Peygamberimizin, Allah’ın huzuruna yükseldiği bu gündetüm Türk İslam Aleminin mübarek Miraç Kandilini kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.