Site Rengi

DOLAR 32,4491
EURO 34,4771
ALTIN 2.475,57
BIST 9.609,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 28°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
28°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 21°C
Cum 15°C

Çizmelioğlu, Eskişehirli Milli Sporcular ile Bir Araya Geldi

Çizmelioğlu, Eskişehirli Milli Sporcular ile Bir Araya Geldi
19.05.2022
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Öğülmüş ile birlikte Eskişehir’li Milli Sporcularımız Güreşçi Sercan Yalçın, Mehmet Akyol, Ahmet Oğuz Coşar, Bilek Güreşçisi Serhat Arslan, Ahmet Sevim, Atletizmci Özlem Özcan ve Karateci Esma Nur Aslan ile kahvaltı programında buluşan Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlusonrasında yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

103 yıl önce bugün Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkan Gazi Mustafa Kemal, Kurtuluş Savaşımızı başlatarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunu, ülkemizi sömürmek isteyen işgal güçlerine karşı direnişi ve Milletimizin kurtuluşunu müjdelemiştir. 19 Mayıs; bir milletin uyanışı ve işgal kuvvetlerini topraklarımızdan söküp atmak için ortaya koyduğu birlik ve beraberlik ruhunun günüdür. 19 Mayıs, küllerinden yeniden doğuşun, dirilişin günüdür.

Bugün biz, gençlerimiz için daha aydınlık, umut ve barış dolu bir gelecek için çalışırken, sizden beklentimiz kahraman ecdadımızdan emanet aldığımız vatan ve bayrak sevgisine, özgürlük aşkına sahip çıkmanız; bu yüce değerleri sonraki nesillere aktarmanızdır. Samsun’da yakılan meşaleyi bugün de aynı kararlılık ve gururla taşıyan siz gençlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilerlemesinin, gelişmesinin ve büyümesinin en büyük güvencesisiniz.

Bu süreçte kuşkusuz, genç nesillerimize büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Çünkü Güçlü Türkiye idealini yaşatacak ve geleceğe taşıyacak olan gençlerimizdir.

Bu sebeple AK Parti olarak en önemli önceliğimiz gençlerimizin yarınlara en güzel şekilde hazırlanmasına imkân sağlamak, onlara demokratik ve müreffeh bir ülke bırakmaktır.

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, Gençlerimizin ve Aziz Milletimizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.