Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Çocuklar Gülerse Dünya Güler

Çocuklar Gülerse Dünya Güler
23.04.2021
A+
A-

Çocuklar Gülerse Dünya Güler

Sivrihisar  Sokaklarında Çocuklara  Mutluluk Dağıttık

Sivrihisar Belediyesi pandemi nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağında çocukların yüzünü güldürdü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hazırladığı bayram otobüsü ile sokak sokak gezerek çocuklara hediyeler dağıttı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Sivrihisar Belediyesi bayram otobüsü çocukların yüzünü güldürdü. Pandemiden dolayı sokağa çıkma yasağının bulunduğu önemli günde bir nebzede olsa çocukların yüzünü güldürmek ve bayram sevincini yaşatmak için yola çıkan Sivrihisar Belediyesi ekipleri, Sivrihisar sokaklarında bayram otobüsü ile şarkılar çalarak hediyeler dağıttı. Nasreddin Hoca çocuklara şeker ve pamuk şekeri hediye etti. Çocukların bu önemli günde Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte yüzleri güldü. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü “Dünyayı kasıp kavuran salgın hastalıktan dolayı heyecanla mutlulukla kutlayamadığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, çocuklarımızın yanında olmak ve onların yünü güldürmek için ekiplerimizle yola çıktık. Bir an önce bu salgın hastalıktan kurtularak sevinçle büyük coşkularla kutlayacağımız bayramlar yaşamak dileği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.