Site Rengi

DOLAR 32,5767
EURO 35,0077
ALTIN 2.426,74
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Corona Virüsünü Anlık Olarak Bu Siteden Takip Edebilirsiniz

Corona Virüsünü Anlık Olarak Bu Siteden Takip Edebilirsiniz
13.03.2020
A+
A-

Corona virüsünün dünya üzerinde hangi ülkelere ne kadar yayıldığını, ne zararlar verdiğini anlık olarak bu siteden izleyebilirsiniz. -> http://www.coronakoruma.com

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak, tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü, dünyanın dört bir yanından birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Tüm komşu ülkelere yayılan virüs, ne yazık ki artık Türkiye’ye de geldi.

Ülkemizde vaka sayısı henüz 2. Ancak diğer ülkelerdeki yayılma hızına bakılırsa çok kısa bir sürede ülkemizde de ciddi problemler çıkaracak gibi görünüyor.

Uzmanlar uyarıyor:
65 yaş üstü kişiler, kronik böbrek, karaciğer hastalıkları olanlar, kanser tedavisi görenler, gebeler, erken çocukluk dönemindekiler ve sigara içenler için riskin yüksek olduğu belirtiliyor.

Konu sadece bununla da sınırlı kalmıyor tabii. Bağışıklık sisteminiz güçlü değilse risk grubunda olmasanız bile ciddi hasarlar alabilme ihtimaliniz var. Günlük hijyen kurallarına uymak ve uzmanların dediklerini uygulamak kendinizi korumak için oldukça büyük önem taşıyor.

Aşağıdaki linkte virüsün ilk çıktığı günden itibaren dünya ülkelerindeki yayılma hızını, virüsten zarar gören insanların sayısını, kurtulan vakaları anlık olarak takip edebilirsiniz. Ülke bazında da istatistiklerin sunulduğu site virüsün seyrini size an be an aktarıyor. Söz konusu siteye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.