Site Rengi

DOLAR 32,3679
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,51
BIST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Coronovirüs Bunu da Yaptırdı!

Coronovirüs Bunu da Yaptırdı!
30.03.2020
A+
A-

2019’un en çok izlenen 5. Korku filmi olan Kulyas filminin yönetmeninden görülmemiş bir hamle gerçekleşti.

Yunus Şevik, namı değer Çeken Adam 2 senedir hazırlığını yaptığı ve çekimlerini gerçekleştirip bitirdiği Korku Takvimi isimli filmini satışa çıkardı.

Bütçesi 3.000.000 olarak duyurulan filmin satılığa çıkarılmasından sonra, birçok mesaj alan Yönetmen Yunus Şevik, izleyicilerin Korku Takvimi filmini 5 Haziranda sinemalarda izlemek istediklerini ve sonuna kadar destek oldukları için mutlu olduğunu söyledi.

Filmin satılması durumunda beklettiği diğer projelerin çekimine hız vereceğini de vurgulayan Şevik: “Sektördeki emekçilerimizin bu tarz durumlarda ellerinden bir şey gelmediğini, desteğimiz olmadığını vurgulamak için filmi satılığa çıkardım. İlanı okuduğunuzda birçok ironi içerdiğini de göreceksiniz. Sinema işimizden öte aşkımızdır dedi.

İnternette “Corona Nedeniyle Sahibinden Satılık Sinema Filmi!’’ adı altında paylaşılan ilan yeni yayınlanmasına karşı birçok kişi tarafından ilgiliyle paylaşılarak viral oldu. İlk kez bir sinema filminin internet sitesinden satışa çıkarılması sektördeki kişiler tarafından ilgiyle takip edilirken, yüksek bütçeli diğer sinema filmleri de yakında satılığa çıkar mı?” şimdiden merak konusu oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.