Site Rengi

DOLAR 32,3724
EURO 34,9981
ALTIN 2.325,89
BIST 9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

DEVA Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Emre’den Kadınlar Günü Açıklaması

DEVA Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Emre’den Kadınlar Günü Açıklaması
08.03.2021
A+
A-

DEVA Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Ebru Emre, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.

Emre açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kadınlar;
Dünyanın her yerinde yaşlarından, unvanlarından, mesleklerinden, eğitimlerinden bağımsız olarak ayrımcılığa, şiddete ve mobbinge yani “psikolojik tacize” uğramaktadırlar.

Siyasette, iş hayatında, özel hayatta, eğitimde, sosyal yaşamda hala arka plana itilmekte ve hak ettikleri toplumsal cinsiyet adaletine erişmemektedirler. İnsan onuruna karşı her türlü saldırıya; erkeğiyle kadınıyla, yaşlısıyla genciyle birlikte mücadele etmeliyiz.

Kadının değerini anlatmalı, öğretmeli ve şiddete ‘dur’ demeliyiz!
Bizler rakamlar paylaşırken;
Türkiye’de 2020 yılında 300 kadın öldürülmüş ve 171 kadın şüpheli ölü bulunmuş demek istemiyoruz. Bizler artık hakkıyla başarılar elde eden, her platformda daha çok sesini duyuran kadın sayısını paylaşmak istiyoruz!

Bilimde, sanatta, siyasette, işte, evde her türlü fedakârlıkta bulunup çalışan kadınlarımızın, gecesini gündüzüne katıp evlat yetiştiren annelerimizin sesiyiz, sesi olmaya devam edeceğiz…

Tüm kadınlarımızın ‘Dünya Kadınlar Günü’ kutlu olsun!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.