Site Rengi

DOLAR 32,5188
EURO 34,7980
ALTIN 2.420,47
BIST 9.754,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
26°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Diyojen

16.04.2020
A+
A-

Süleyman Soylu’nun istifası ve sonrası yaşadığımız ‘bozulmamış ADAM’ özlemimiz ve çaresizliğimiz beni tarumar etti. Sinop’lu Diyojen, Atina’da gündüz fenerle dolaşırmış. Gündüz niye fenerle dolaştığını soranlara “ADAM arıyorum” cevabını verirmiş. Aradan 2500 yıl geçmiş, biz de elimizde fener, ADAM arıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin. Reis Bey ‘Biz Bize Yeteriz’ diyerek 7 maaşını bağışlayarak başlattığı kampanyaya katılan milletvekillerini merak ettim. 

-Ak Parti Elazığ Milletvekilleri 1 aylık maaşlarını,

-Ak Parti Bitlis Milletvekili 7 aylık maaşını, 

-Ak Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki 5 aylık maaşını

-Ak Parti Sakarya Milletvekili 3 aylık maaşını 

-Ak Parti İzmir Milletvekili 3 aylık maaşını 

-AK Parti Samsun Milletvekili 3 aylık maaşını

-Ak Parti Urfa, Ordu, Nevşehir Milletvekilleri de maaş bağışında bulunmuşlar. Daha da var. İsteyen araştırırsa görebilir. Gözleriniz benim gibi Eskişehir Ak Parti Milletvekillerini aradı, değil mi? Arayın arayın; eğer bulursanız bana da haber verin.

Sevgili okurlar CIA, MOSSAD, MI6 ve bizim MİT gibi istihbarat teşkilatları dahi istihbaratlarının yüzde yetmişini açık kaynaklardan sağlıyorlarmış. Ben de Google’da aradım, aradım bizim sayın vekillerin bağışı ile alakalı hiçbir şey bulamadım. Ak Parti Eskişehir milletvekilleri ile alakalı Google’da bir adet bağış haberi var, sevinçle haberi açtım. Haber şöyle: “Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir Barosu Gençlik Komisyonu’nun Adliye Sarayı’ndaki kan bağışı standını ziyaret etti” Fotoğrafa gülelim. Basına gönderelim, şöyle güzel bir piar yapalım tarzı boş işler. Muhtemelen diyecekler ki: “Yardım gizlidir, reklamı mı olur densiz!” diyecekler. Yardım gizli olursa Tayyib Bey niye 7 maaşımı, Devlet Bey 6 maaşını bağışlıyorum dediler o zaman?! Tayyib ve Devlet Bey yardımın gizli olduğunu bilmiyorlar mı? Topluma önderlik yapmak, hali vakti yerinde insanları teşvik etmek için açık açık bağışlarını söylüyorlar. Reis Bey’in Eskişehir’deki temsilcilerinin, bizim de vekillerimiz olan Ak Parti milletvekillerinin Eskişehir’de Reis Bey’in başlattığı kampanya ile alakalı bir çabasını, faaliyetini gördünüz mü??

Görmediniz ve göremezsiniz! Vekillerimizin bir tanesinin hali vakti öyle bir yerindeki; o kadar istasyondan sadece bir pompanın bir günlük hasılatı bir vekil  maaşına denk gelir neredeyse… Allah daha çok versin gözümüz yok, kalan 2 tanesi akademisyen. Biri 4 dönemdir vekil ve yıllarca bakanlık da yaptı. Diğeri 2 dönemdir milletvekilliği yapıyor. Hanımefendi olan vekilimiz de babadan ve kendinden garip gurabaya da yardım edecek durumu var.

Sayın Ak Parti milletvekilleri, Reis Bey’in 7 maaş bağış kampanyası için Eskişehir’de başka insanlara örnek olacak yardımlarınızı görelim lütfen. Reis Bey çalışsın, çabalasın, çırpınsın. Reis Bey’in güneşinde gölgelenmek ne kadar rahatmış. Sayın vekillerimiz  partinizin genel başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Tayyib Erdoğan Bey’in ‘ben 7 maaş bağışlıyorum’ demesi vatandaşa çağrı, siz milletvekillerine talimattır, hatırlatayım. Biz çağrıya uyarız, uymayız ancak siz bu çağrıya uymaya yükümlüsünüz. Pamuk eller cebe lütfen. Vallahi ve billahi yapılan yardım göze mi sokulur, demiyeceğiz. Allah milletimize yardımını esirgemesin, bizi kimseye muhtaç etmesin. Elbet bu günler de geçecek, milletimiz herkesin ne yapıp yapmadığını bir kenara not ediyor bu da biline.

Reis Bey duyun feryadımızı! Elimizde fener, gündüz gündüz ADAM arıyoruz. Saygılarımızla.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.