Site Rengi

DOLAR 32,5771
EURO 34,7943
ALTIN 2.511,15
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

DSP Genel Başkan Yardımcısı Tambova’dan ‘Koronavirüs’ Açıklaması

DSP Genel Başkan Yardımcısı Tambova’dan ‘Koronavirüs’ Açıklaması
29.03.2020
A+
A-

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, koronavirüs ile ilgili açıklama yaptı. “Gerekli tedbirleri alıp, üzerimize düşen her fedakârlığı yapmaya devam edeceğiz” diyen Tambova, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizde ve dünyada yaşanan salgın hastalık nedeniyle, çok zor bir dönemden geçmekteyiz. Bu süreçte, sorumlu birer insan olarak gerekli tedbirleri alıp, üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz. Bugünkü fedakarlıklarımız, belki yarınlarımızın teminatı olacaktır. Sosyal faaliyetlerimizi sıfırlayarak, resmî makamlarca yapılan uyarılara harfiyen uymaya azami gayret gösteriyoruz.

Bununla birlikte, bizlerin kendini izole ettiği ve mümkün olduğunca korunabildiği bu süreçte; halkımızın sağlığını korumak ve salgının önüne geçebilmek için, gece gündüz demeden, her türlü zorluğa ve tehlikeye rağmen çok büyük bir özveri ile çalışan; doktorlarımıza ve tüm sağlık personelimize şükranlarımı sunuyorum. Kendileriyle birlikte ailelerinin sağlığını da riske atarak, çok büyük bir fedakarlıkta bulunan sağlık emekçilerimize sonsuz teşekkürler.

Ayrıca, Emniyet Personelimize de sokaklarımızı steril hale getirmeye ve İnsanlarımıza gerekli uyarıları yaparak, sağlığımıza ve güvenliğimize yönelik katkılarından dolayı teşekkürü borç bilirim. Bu arada, dışarıda kalarak çalışmak zorunda olan bütün emekçilerimize de kolaylıklar diliyorum. Her biyolojik sorunun, ardından mutlaka sosyolojik sorunları da getireceğini bilerek; ona göre önlem almamız gerekmektedir.

Bu zor günlerde dayanışmanın toplumsal bir panzehir olduğuna inanan birisi olarak; bazı yetkililere ilettiğim gibi, ilgili resmî kurumlara ve kişilere, her hangi bir sosyal sorumluluk görevini üstlenmeye hazır olduğumu, basınımızın aracılığıyla da tekrar duyurmak isterim. Duyarlı bir insan ve sorumluluk sahibi bir vatandaş olarak, elimi taşın altına koymaktan asla çekinmeyeceğimi açık yüreklilikle ifade ediyorum. Bu, tüm insanlık için bir tehdittir ve ancak, hep birlikte mücadele ederek bertaraf edebileceğimiz zorlukta bir vakadır. Tüm ulusumuza ve dünyaya sağlıklı günler diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.