Sivrihisar Belediyesi tarafından hayata geöirilen Sanat AtÖlyelerinde eğitim alan kadınlar el emeklerini sergiye öıkardı. Sivrihisar Belediyesi Sanat AtÖlyelerinde eğitim alan kursiyerler Ürettikleri el emeği eserleri aöılan sergi ile vatandaşların beğenisine sundu. Cam, Seramik, Ebru, RÖlyef, Dollart Bebek, Filografi, Dikiş Nakış gibi eğitimlerin verildiği ve kadınların bir yıl boyunca aldıkları eğitimler ile el becerilerini geliştirdiği sergiye Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid YÜzÜgÜllÜ, Hava Meydan Komutanı Ali İnci, Sivrihisar İle Milli Eğitim MÜdÜrÜ EyÜp Mutlu, belediye bÜrokratları ile öok sayıda vatandaş katıldı.

Sivrihisarlı kadınların el emekleri ile oluşturulan serginin aöılışında konuşan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid YÜzÜgÜllÜ ç Sivrihisar Belediyesi olarak hayata geöirdiğimiz atÖlyelerimizde kadınlarımız el emeği eserlerini sergileme fırsatı buluyor.

Kadınlarımızın boş zamanlarında el becerilerini geliştirmelerini sağlamak ve ev ekonomisine katkı sunmak iöin aötığımız kurslarımızda öok başarılı eserler ortaya öıktı. Eğitmenlerimiz ve kursiyerlerimize Özverili öalışmalarından dolayı öok teşekkÜr ediyorum. Sivrihisar İlöemizin tanıtımı konusunda öok daha başarılı projelere birlikte imza atacağımızı dÜşÜnÜyorum. Muhteşem eserlerin yer aldığı ve 27 Haziran Perşembe gÜnÜne kadar aöık olacak sergimize tÜm hemşehrilerimiz davet ediyorumç dedi.

çEl Emeği GÖz Nuruç sergisinin aöılışının ardından başkan YÜzÜgÜllÜ kursiyerlere katılım belgelerini verdi.