Site Rengi

DOLAR 32,3393
EURO 35,1244
ALTIN 2.238,69
BIST 8.773,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 8°C
Cts 13°C

EOSB Başkanı Küpeli: ‘Bu Günlerde Bayramlarımızın Değerini Daha İyi Anlamaktayız’

EOSB Başkanı Küpeli: ‘Bu Günlerde Bayramlarımızın Değerini Daha İyi Anlamaktayız’
29.07.2020
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Küpeli mesajında koronavirüs salgınına özellikle dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi: “Milli ve manevi duyguların iç içe yaşandığı bayramlarımız; dostluğu, kardeşliği, yardımlaşmayı, paylaşmayı pekiştiren, geçmiş ile geleceğimiz arasında sağlam köprülerin tekrar kurulduğu çok anlamlı günlerdir.

Covid-19 pandemisi nedeniyle ülke ve dünya olarak zor günler geçirdiğimiz bu günlerde bayramlarımızın değerini ise daha iyi anlamaktayız. Milletçe dayanışma ve kenetlenmeye muhtaç olduğumuz bu zor günlerde bayram, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştiren önemli bir fırsattır.

Pandeminin etkisini hala gösterdiği bu süreçte ise ailemiz ve sevdiklerimiz için lütfen kurallara uyalım. Alınan tedbirlerin önümüzdeki yıllardaki nice bayramlara sağlıklı bir şekilde ulaşmamız için gerekli olduğunu da unutmayalım.

Bu vesileyle Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler dilerim.”

YORUMLAR
  1. Serap dedi ki:

    Nadir küpeli mukemmel bir insan.iyi kalpli onun yardımlarıyla okudum.Allah razı olsun.Her zaman dua ettim.Hep yükselsin başarılı olsun daha çok kişilere yardim eli uzatsin diye😊iyiki varsin Nadir abi.Cenabı Allah sana sağlik versin ınşalĺah.Hayirli bayramlar😊