'Erdal 'nsal Kişisel Resim Sergisi' Anadolu 'niversitesi İktisadi ve İdari Bilimler FakÜltesi Sergi Salonu'nda aöıldı.ü
Serginin aöılışına Anadolu 'niversitesi İktisadi ve İdari Bilimler FakÜltesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Ayşe ztÜrk, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Banu Başar ve Doö. Dr. Ethem Esen'in yanı sıra öok sayıda Öğretim elemanı ve Öğrenci katıldı. Serginin aöılış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler FakÜltesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Ayşe ztÜrk, 'FakÜlte olarak bugÜn başka bir sanatöımızın eserlerine ev sahipliği yapıyoruz. Bu salon yine öok gÜzel eserlerle şenlendi. Erdal 'nsal'ı tebrik ediyoruz.' dedi. Aslında sanatla doğrudan ilgili bir fakÜlte olmadıklarını belirten Prof. Dr. ztÜrk, 'Bizde de bir bakış aöısı gelişmeye başladı ve biz de bu durumdan daha öok zevk almaya başladık. ğrencilerimiz iöin de bu dÖnem öok bÜyÜk bir renk olacak. Emekleriniz iöin öok teşekkÜr ediyoruz ve başarılar diliyoruz.' sÖzlerini dile getirdi.
çç

Prof. Dr. Sevgi Ayşe ztÜrk'Ün teşekkÜr belgesi takdim ettiği Afyon Kocatepe 'niversitesi GÜzel Sanatlar FakÜltesi Resim BÖlÜmÜ BÖlÜm Başkanı Dr. ğr. 'yesi Erdal 'nsal, 'Resim sanatı her ne kadar alımlayıcı aöısından yorumlanmaya muhtaö bir sanat olsa bile yine de geniş kitlelerin izleyiciliğine ihtiyaö duyuyor. Bu anlamda da resimler hakkında konuşmak öok doğru bir yaklaşım olmuyor. ÜnkÜ siz koşullandırmış oluyorsunuz. Siz her ne kadar bir resim oluştururken tÜrlÜ duygular, olgular ya da olaylar etkisinde kalıyorsanız da bu resimler izleyici kitlesine aöık olduğu andan itibaren yeniden yorumlanmaya ihtiyaö duyuyor ve bu anlamda da olduköa Öznel bir uğraş ya da sanat tÜrÜ oluyor. Biz daha öok sanat kelimesini kullanıyoruz ve kendimize ressam diyoruz' dedi. Eskişehir'de bulunmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını dile getiren Dr. ğr. 'yesi 'nsal, 'Eskişehir'in bizim aöımızdan Özel bir yeri var. Sempatik bir kent, sempatik bir Üniversite ve sempatik bir fakÜlte. Bizde bu dÜş gÜcÜne ne kadar katkıda bulunabiliyorsak o kadar öok mutluluk duyacağız. Ev sahipliğinize ve konukseverliğinize öok teşekkÜr ediyoruz' şeklinde konuştu.

Yağlıboya ve akrilikten oluşan 27 farklı eserin sergilendiği Erdal 'nsal Kişisel Resim Sergisi, 2 Mayıs arşamba gÜnÜne kadar sanatseverlerin ziyaretine aöık olacak.ü