Site Rengi

DOLAR 34,1502
EURO 37,9119
ALTIN 2.874,09
BIST 9.884,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Çok Bulutlu
Eskişehir
20°C
Çok Bulutlu
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 28°C

Erzurumlular’dan Hikmet Çelik’e ziyaret

Erzurumlular’dan Hikmet Çelik’e ziyaret
20.05.2024
A+
A-

Eskişehir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği (ESKERDER) Dernek Yönetim Kurulu Eskişehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet ÇELİK’i Ziyaret Etti

ESKERDER Yönetim Kurulu Eskişehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hemşerimiz Hikmet ÇELİK’i Ziyaret Etti. Ziyarete Dermek Başkanı Çetin POLAT’ın yanı sıra Başkanvekili Abdulbaki TEKİN, Dernek Başkan Yardımcısı Avni YEĞİN katildi.

ESKERDER Başkanı Polat Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde 20 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette, derneğimizin yol haritası hakkında Hikmet ÇELİK’e bilgi vererek, Erzurum’un en önemli tarihi mimari yapılarından biri olan “Üç Kümbetler” tablosunu hediye etti. POLAT, Hikmet ÇELİK’in Eskişehir’de görev yapan çok kıymetli Erzurumlu bürokratlardan biri olduğuna vurgu yaparak, “Hikmet Müdürümüz gibi Erzurumlu bürokratlarımızın Eskişehir’imizde görev yapmalarını bizler için birer gurur kaynağıdır. Bu vesile ile hüsnü kabullerinden dolayı İl müdürümüze çok teşekkür ederim” dedi.

Hikmet ÇELİK de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ÇELİK ayrıca bir Erzurumlu olarak ESKERDER’in yapacağı çalışmaları canı gönülden desteklediğini belirterek, 5 Mayıs’taki genel kurulda yeni göreve gelen Çetin POLAT ve Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.