Site Rengi

DOLAR 32,3151
EURO 35,1407
ALTIN 2.294,85
BIST 9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Es-Es’te Önemli Gelişme

Es-Es’te Önemli Gelişme
04.09.2019
A+
A-

Eskişehirspor yönetimine talip olan gruptan kulüp yönetimine, tribün liderlerine, taraftarlara ve basına teşekkür açıklaması yayınlandı. Eskişehirspor Yönetimine Talip Olan Grup Adına, Doç. Dr. Adnan Sevim ve Hüseyin Dinç imzalarıyla yayınlanan açıklama metninde şu ifadelere yer verildi:
“Eskişehirspor Yönetimi 03.09.2019 tarihi itibarıyla kongre kararı alarak kulübün önünü açmıştır. Kararın alınması yönünde oy kullanan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ederiz. Önemli olan kongre kararı alınmasıydı. Bu kararın alınmasında yönetim başta olmak üzere, tribün liderlerimizin, taraftarlarımızın ve basınımızın çok büyük katkısı olmuş, emekleri geçmiştir. Hepsine ayrı ayrı minnettarız. Ayrıca, kongre kararına destek vermeyen yönetim kurulu üyelerimizin kararlarını da saygıyla karşılıyoruz. Verdikleri karar kendi tercihleridir.

Artık gün ayrışma değil, kavga değil, birlik içinde hareket etme günüdür. Onun için kongre sürecinde gerek mevcut yönetimin gerekse önceki yönetimlerin ve başkanlarının ayrım gözetmeksizin hepsinin yönetimimiz için manevi desteklerini bekliyoruz. Ayrıca, geçmiş yönetimlerde yer alan başkanlar ve yöneticilerden bizlere daha şimdiden destek olan dostlarımıza teşekkür ederiz. Mevcut yönetimi temsilen Başkan Sayın Osman Taş, Sayın Mehmet Şimşek ve Sayın Mustafa Topkaya’nın aylardır Eskişehirsporumuz için maddi manevi ne gibi zorluklarla mücadele ettiklerinin bilinci içerisindeyiz. Yönetimimiz kendilerinin de desteğiyle işbaşına geldiği takdirde katlandıkları sıkıntıları karşılıklı olarak görüşmek suretiyle çözmek için her türlü çabayı gösterecektir. Taraftarımıza öncülük yapan tribün liderlerimize zor zamanlardaki desteklerinden ve genel kurul kararı alınmasındaki katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yönetimimize ve dolayısıyla Eskişehirsporumuza desteklerinin kongre sürecinde de devamını dileriz. Bugüne kadar Eskişehirsporumuz için her türlü desteği veren basınımızın bundan sonra da bu desteği sürdüreceğine inancımız tamdır. İşbaşına geldiğimiz takdirde her konuda basınımızın değerli mensuplarıyla beraber yol yürüyeceğimizin bilinmesini isteriz.

Son olarak, sportif direktör adayımız Sayın Mesut Çalışkan hocamızın daha önce basın aracılığıyla belirttiği gibi, işbaşına geldiğimiz takdirde öncelikle Teknik Direktör Sayın Fuat Çapa hocamız ile görüşeceğiz. Kendisi mevcut futbolcularımızı yakından tanımakta ve özelliklerini bilmektedir. Karşılıklı anlaştığımız takdirde Fuat Hocamızla çalışmaya devam edebiliriz. Bu arada kulübümüzde görev alan futbolcularımızın aylardır hangi fedakarlıklara katlandıklarını çok iyi bilmekteyiz. Yönetimimiz işbaşına geldiğinde maddi manevi her konuda birlik ve beraberlik içerisinde yanlarında olacağız.

Eskişehirspor tektir. Başka Eskişehirspor yoktur.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.