Site Rengi

DOLAR 32,4734
EURO 34,9533
ALTIN 2.437,28
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Eskişehir Fransa Havacılıkta İşbirliği İçin Buluştu 

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), Eskişehir Havacılık Kümesi ve Fransa Başkonsolosluğu ortaklığında “Türk-Fransız Havacılık İşbirliği Günü” ESO’da yapıldı.  Eskişehir’deki havacılık firmaları ile Fransız firmalarını bir araya getiren etkinlikte, ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirildi. 

Türk-Fransız Havacılık İşbirliği Günü’nün de konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir’in ihracatını arttırmak, yeni iş imkânları sağlamak amacıyla çalışmalarını hızlandırdıklarını belirterek, “İhracat çok değerli ve havacılık sanayi Eskişehir’in yıldızı parlayan sektörlerinin başında geliyor. Hep konuştuğumuz kiloda değil, pahada ağır satalım anlayışı havacılık sektöründe mevcut” dedi. 

Oda olarak Eskişehir’deki ihracatı geliştirmek ve yeni kapılar aralamak için benzeri organizasyonlar gerçekleştireceklerine değinen Kesikbaş, “Yeni ürünler, yeni tasarımlar, Ar-Ge, ve işbirlikleri ile ihracatımızı geliştireceğiz. Sanayi odası olarak bunların önünü açacağız ki Eskişehir’deki sanayicimiz daha da büyüsün. Sanayiyle büyüyeceğiz ama ihraç eden bir sanayiyle büyümemiz çok önemli” diye konuştu. 

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş’ın yaptığı değerlendirmelerden sonra Eskişehir’deki havacılık firmaları ile Fransız firmalar bir araya gelerek çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerde işbirliği ve ihracat konuları değerlendirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.