Site Rengi

DOLAR 32,5327
EURO 34,9418
ALTIN 2.435,60
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bilge, Hasta Ziyaretlerini Aksatmıyor

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bilge, Hasta Ziyaretlerini Aksatmıyor
21.12.2020
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge koronavirüs teşhisiyle serviste ve Covid Yoğun Bakım Ünitesi’nde yatarak tedavileri devam eden hastaları ziyaret  etmeye devam ediyor.

Müdür Bilge, Yunus Emre Devlet Hastanesi Acil Servis, Göğüs Hastalıkları ve Covid-19 hastalarının tedavi gördüğü servisleri ziyaretinde, karşılaştığı hasta ve hasta yakınlarına herhangi bir sorunları olup olmadığını sorarak geçmiş olsun dileklerini ileterek şifa diledi. Servis ve yoğun bakımda tedavilerine devam edilen hastaların çoğunluğunu oluşturan 60 yaş ve üstü bireylere de özel ilgi göstererek, hasta ve yakınlarından tedavi süreçlerinin tamamlanmasıyla taburcu olmalarının akabinde kişisel hijyen, fiziki, mesafe ve maske kurallarına uymaya devam etmelerini istedi.

Hastane Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Ersin Işıldı’dan hastaların tedavi süreçleriyle ilgili bilgiler aldı. Servislerde görev yapan sağlık personelleriyle de bir araya gelerek hatırlarını sorup, herhangi bir eksikliklerinin olup olmadığını sorarak kolaylıklar diledi.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ziyaret hakkında yaptığı açıklama: “Gerek sağlık çalışanlarımızı gerek yatan hastalarımızı ziyaret ederek moral ve motivasyon vermeye devam ediyoruz. Salgın devam ediyor  ve bu mücalede de herkese görev düşüyor. Belirtilen kurallara uyalım. Özellikle bu süreçte mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım. Biz ne kadar hareketlerimizi kısıtlar, ne kadar az dışarıya çıkarsak, ne kadar yakın temastan uzak durursak o kadar virüsün yayılmasını engellemiş oluruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.