Site Rengi

DOLAR 32,5103
EURO 34,7183
ALTIN 2.494,01
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bilge, Seyitgazi’deki Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bilge, Seyitgazi’deki Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti
07.01.2021
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge Seyitgazi’deki sağlık kuruluşlarına yaptığı ziyarette inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

İlçedeki Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını  inceleyerek idarecilerden bilgiler aldı. Sağlık personeliyle bir araya gelip, çalışanların istek ve önerilerini de dinledi. İlçelerdeki hizmet binalarının fiziki şartlarıyla birlikte kullanılan tıbbi cihazlara da bakıp, daha önce tespit edilen eksik ve noksanların giderilmesi aşamalarını yerinde gördü. Müdür Bilge, ilçe sağlık kuruluşlarında karşılaştığı hasta ve yakınlarıyla da ilgilenerek almış oldukları sağlık hizmetleri hakkında memnuniyetlerini sorup geçmiş olsun dileklerini iletip şifa diledi.

Ziyarette Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge’ye Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Melek Zeytin, Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Seydi Ahmet Güllü, Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Selçuk Kocaman, Toplum Sağlığı Birim Sorumlusu Uzman Ömer Gezer ve  Sağlık Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Fikriye Akyüzeşlik etti.

Müdür Bilge ve beraberindeki heyet ilçedeki sağlık kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerin akabinde Seyitgazi  Kaymakamı Kutsal Baytak’a da nezaket ziyaretinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.