Site Rengi

DOLAR 32,6563
EURO 34,8392
ALTIN 2.510,19
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Eskişehir OSB’DE Ağaçlandırma Çalışması Yapılacak

Eskişehir OSB’DE Ağaçlandırma Çalışması Yapılacak
10.09.2020
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) ve Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle, OSB içinde ağaçlandırma çalışmaları yapılacak.

Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette EOSB Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayva ile Bölge Müdürü Erhan Tatar ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri yer aldı. Ziyarette,Organize Sanayi Bölgesi genelinde yapılması planlanan ağaçlandırma çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ‘Türkiye’nin En Yeşil OSB’si’ seçilen organize sanayi bölgesi olarak çevre konusundaki çalışmalarını her yıl daha da geliştirerek sürdürdüklerini söyleyerek: “Yeşile ve çevreye önem veren bir organize sanayi bölgesi olarak ağaç sayısını ciddi şekilde artırmayı hedefliyoruz.  Geçtiğimiz yıllarda ciddi miktarda ağaç dikimi gerçekleştirdik. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hayata geçirdiği Geleceğe Nefes kampanyasına katılarak bin fidanımızı toprakla buluşturduk. OSB’de yapılaşmaya açtığımız tüm yeni alanlarda yoğun bir ağaçlandırma çalışmasına devam ediyoruz. Yapacağımız yeni ağaçlandırma çalışmalarında Orman Bölge Müdürlüğümüzün bilgi ve tecrübesinden de yararlanarak, yeni bitki ve özel ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi.

Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel ise, Eskişehir ve ilçelerde yürütülen ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi verdi. Müdür Temel, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin yeşil ve ağaca verdiği önemden dolayı Başkan Küpeliyeteşekkür ederek, bölgedeki ağaç sayısının artırılmasıyla, yeni ağaç ve bitki türlerinin bölgeye kazandırılması konusunda her zaman iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

Bölge Müdürlüğü ziyaretinin ardından Müdür Temel ve Başkan Küpeli beraberindeki heyet ile birlikte ağaçlandırma çalışmasının yapılacağı alanlara geçerek buralarda ağaçlandırma yapılacak bölgeleri, dikilecek ağaç ve bitki türleri konusunda detaylı incelemelerde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.