Site Rengi

DOLAR 32,3307
EURO 35,0310
ALTIN 2.282,61
BIST 8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Eskişehir OSB’den Kaymakam Ulu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Eskişehir OSB’den Kaymakam Ulu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
08.10.2021
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayva, Denetim Kurulu Üyesi Samet Özkaya ile birlikte görevine yeni başlayan Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir OSB’de yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Ulu’ya bilgiler verdi. Başkan Küpeli, Eskişehir sanayinin yüzde 80’inin ve OSB’nin Odunpazarı ilçe sınırları içinde yer aldığını aktardı. Küpeli, OSB yönetimi olarak şehrin kalkınması, sanayinin büyümesi için yoğun gayret gösterdiklerini ifade ederek, 2020 yılında yatırımlar açısından son 10 yılın en yüksek rakamlarına ulaştıklarını, 2021 yılında da şehre ciddi oranda yeni sanayi yatırımları kazandırdıklarınısöyledi.

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ve yönetiminin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ömer Ulu, Eskişehir OSB’nin Odunpazarı ilçe sınırları içerisinde olmasının kendileri için ayrı bir önem arz ettiğini ifade etti.  Kaymakam Ulu, Eskişehir ekonomisinin en önemli gücü olan sanayi sektörünün bölgede daha da gelişmesi ve sorunların çözümü noktasında, Odunpazarı Kaymakamlığı olarak devam eden iş birliği ve istişarenin bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.