Site Rengi

DOLAR 32,5869
EURO 34,8379
ALTIN 2.507,90
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Eskişehir OSB’den Sağlık Çalışanlarına Destek Artarak Devam Ediyor

Eskişehir OSB’den Sağlık Çalışanlarına Destek Artarak Devam Ediyor
10.04.2020
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nden (EOSB) sağlık çalışanlarına destek artarak devam ediyor. Daha önce Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne eldiven ve koruyucu maske desteğinde bulunan Eskişehir Organize Sanayi Müdürlüğü, şimdi de Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakülesi’ne tek kullanımlık koruyucu tulum ve önlük desteğinde bulundu.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, virüse karşı toplum sağlığını korumak adına fedakârca çalışan sağlık çalışanlarına desteklerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Koronavirüsün (Kovid-19) etkisini gösterdiği ilk günden bu yana sağlık çalışanlarının yanında olan Eskişehir OSB, eldiven ve maske desteğinden sonra şimdi de tek kullanımlık koruyucu tulum ve önlük desteğinde bulundu. Tek kullanımlık koruyucu tulum ve önlükler Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü yanı sıra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne teslim edildi.

Devletimizin ve sağlık çalışanlarımızın yanındayız
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, kurum olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirterek: “Sağlık çalışanlarımız ülkemizde koronavirüs salgınının görüldüğü ilk günden beri en ön safta kahramanca ve fedakârca mücadelelerini sürdürmekteler. Onlar virüsün yayılmasını engellemek için canları pahasına çalışırken, bizler de yanlarında bulunarak kendilerine güç vermeye çalışıyoruz. Sağlık çalışanlarımızın acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere var gücümüzle destek oluyoruz.  Daha önce Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğümüze vermiş olduğumuz eldiven ve maske desteğinin ardından şimdi de yoğun talepten dolayı zaman zaman piyasada temininde güçlük çekilen tek kullanımlık koruyucu tulum ve önlüklerden tedarik ederek sağlık kurumlarımıza destekte bulunduk. Gün dayanışma ve yardımlaşma günüdür. Devletimiz sağ olsun her konuda tüm sağlık kurumlarının her türlü ihtiyaçlarını hızla karşılıyor. Bu hastalığa yakalanan vatandaşlarımız en iyi şekilde hastanelerimizde tedavi görüyorlar. Devletimiz her türlü malzemeyi ve ilacı temin ediyor. Biz de bu çalışmalara katkı sağlamak amacıyla temin ettiğimiz tek kullanımlık tulum ve önlüklerimizi Sağlık İl Müdürlüğümüz aracılığıyla sağlık çalışanlarına ulaştırıyoruz. Ayrıca Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanemize de tulum ve önlük desteğinde bulunduk. Bizler burada sadece devletimize destek olmak için çaba gösteriyoruz, bu mücadelede sonuna kadar devletimizin ve sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Bu dönemde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız, ülke olarak el birliğiyle bu zor günleri de birlikte atlatacağız” şeklinde konuştu.

Tek kullanımlık koruyucu tulum ve önlük Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Muhammed Evvah Karakılıç’a teslim edildi. Başhekim Kılıç desteklerinden dolayı Başkan Küpeli’ye teşekkürlerini iletti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.