Site Rengi

DOLAR 32,3307
EURO 35,0310
ALTIN 2.282,61
BIST 8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Eskişehir Sanayi Odası ve Üyelerinden Elazığ’a Destek

Eskişehir Sanayi Odası ve Üyelerinden Elazığ’a Destek
27.01.2020
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), Elazığ ve çevre illerde meydana gelen deprem için yardım çalışmalarına başladı.
ESO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve AFAD koordinasyonunda Elazığ’a 360 adet katalitik soba, dedantör ve gerekli diğer malzemeleri 26 Ocak Pazar günü gönderdi.

ESO’nun deprem sonrası yardım için hareket geçtiğini ve yapılan görüşmeler sonrası TOBB ve AFAD’ın bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri belirlediklerini söyleyen ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş: “Hava şartlarının sert geçtiği bölgede ısınma ihtiyacı ön plana çıkmakta. Biz de sanayicilerimizle birlikte çok hızlı bir kampanya başlattık. Şehrimizden ve ülkemiz genelinden sobaları temin ettik. İlk etapta 300 katalitik soba göndermeyi planlarken sanayicilerimizin desteği ile bu rakam 400’e çıktı. Sobanın yanı sıra gerekli sarf malzemelerini de kamyonlara yükleyerek bölgeye gönderdik” dedi.

Depremin Türkiye gerçeği olduğuna vurgu yapan Kesikbaş: “Ancak birbirimize yardım etmek ve dayanışmak da bizim diğer en önemli gerçeğimiz. Yaraları birlikte saran, acıları birlikte paylaşan bir ülkeyiz. Bu yüzden bölgeye göndermeyi hedeflediğimiz 1000 adet katalitik soba kampanyamızı sürdüreceğiz. Sanayicilerimizden ve yardım etmek isteyenlerden bu rakama ulaşmak için desteklerini bekliyoruz. Yardım kampanyamıza katılmak isteyenler odamız Genel Sekreter Yardımcısı Hakkı Sarpkaya’ya 0 549 549 26 46 numaralı telefondan ulaşabilir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.