Site Rengi

DOLAR 34,1623
EURO 38,1653
ALTIN 2.914,46
BIST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Açık
Eskişehir
31°C
Açık
Cts 31°C
Paz 15°C
Pts 14°C
Sal 18°C

Eskişehir’de kurban keserken yaralanan vatandaşlar hastanenin yolunu tuttu

Eskişehir’de kurban keserken yaralanan vatandaşlar hastanenin yolunu tuttu
16.06.2024
A+
A-

Eskişehir’de kurban ibadetini yerine getirmeye çalışırken yaralanan vatandaşlar hastanenin yolunu tuttu. Elini kestiren bir vatandaş, “Danayı keserken elimizi kestik” dedi.

Kurban Bayramı’nın ilk gününde vatandaşlar, bayram namazının ardından kurban ibadetlerini yerine getirmeye başladı. Ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de bazı vatandaşlar kurban ibadetini yerine getirirken yaralandı. Genellikle elini kesenlerin yanı sıra bazı vatandaşlar ise kurbanlık hayvanın darbesinden dolayı yaralandı. Aldığı darbe ile vatandaşların ayağından ve kafasından yaralandığı görüldü.

Tedavi olmak için Eskişehir Şehir Hastanesi Acil Servis bölümünden giriş yapan vatandaşlar tedavilerinin ardından sargılarla hastaneden ayrıldı.

Büyükbaş kurbanlık keserek ibadetini gerçekleştirmek isterken yaralanan ve kendini görüntüleyen gazetecileri görünce gülen vatandaş, “Danayı keserken elimizi kestik. Önemli bir şey yok” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.