Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

Eskişehir’de Turizm Haftası’nda ‘Şehrimizin Yemekleri’ semineri düzenlendi

Eskişehir’de Turizm Haftası’nda ‘Şehrimizin Yemekleri’ semineri düzenlendi
21.04.2025
A+
A-

Eskişehir’de Turizm Haftası kapsamında “Şehrimizin Yemekleri” semineri, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Eskişehir Valiliği himayelerinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Türk Dünyası Vakfı ve Anadolu Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri devam ediyor. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda, Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alev Dündar Arıkan’ın katılımıyla “Şehrimizin Yemekleri” konulu seminer yapıldı. Programa şube müdürleri ile Gazi Yakup Satar Kız MTAL ve Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı MTAL öğrencileri katıldı.

Seminerin ardından, Turizm İşleri Birim Sorumlusu Soner Başer tarafından konuşmacı Doç. Dr. Alev Dündar Arıkan’a katılım belgesi takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.