Site Rengi

DOLAR 32,3845
EURO 35,2418
ALTIN 2.324,32
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Eskişehir’i Sel Götürüyor |VİDEO|

15.06.2020
A+
A-

Eskişehir’de bugün aralıklarla etkili olan ve akşam saatlerine doğru şiddetini arttıran sağanak yağmur, şehrin belli noktalarını sular altında bıraktı.
Eskişehir’de zaman zaman fırtına ile birlikte etkili olan sağanak yağan yağmur, kente olumsuz etkiledi. Odunpazarı ilçesinde bulunan Toptancılar Sitesi, Hal Önü, Teksan ve çevresinde bulunan çok sayıda iş yerine su basarken, yollar sel suları sebebiyle adeta göle döndü. Sel suları ile adeta dolup taşan yollarda bulunan araçlar ise mahsur kaldı.
Korona virüs nedeniyle uzun bir süre sonra açan esnaf sel suları ile uğraşırken ilgili yetkililerden yardım istedi. Ayrıca haziran ayı içerisinde olmasına rağmen son bir haftadır belli aralığıyla devam eden sağanak yağmur dolaysıyla oluşan sel suların altında kalan verimli tarım arazileri de zarar görüyor.
Öte yandan kentin bazı yerlerde meydana gelen fırtına da bölgedeki vatandaşları zor anları yaşattı. Fırtına başlayınca dışarıda kalan vatandaşlar hem yağmurda ıslandı hem de fırtına ile zor mücadele etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.