Site Rengi

DOLAR 32,3241
EURO 35,1067
ALTIN 2.300,79
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Eskişehirli Sağlık Yöneticisi Saç Ekiminde İlklerin Öncüsü Oldu

Eskişehirli Sağlık Yöneticisi Saç Ekiminde İlklerin Öncüsü Oldu
22.09.2021
A+
A-

Hasan Akıl KimdirHasan Akıl’ın Biyografisi ve Hasan Akıl’ın Hayatı
Hasan Akıl / SağlıkçıYönetici

Sağlık Yöneticisi olan Hasan AKIL; 1986 yılında Eskişehir Sivrihisar’da doğmuştur. Atatürk İlköğretim Okulu ile Sağlık Meslek Lisesi’nde eğitimine devam etmiştir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği lisans eğitimini tamamlamış, saç ekimi ve medikal estetik üzerine sağlık sektörüne adım atmıştır.

 

Akıl, 2008 yılından bu yana estetik ve güzellik sektöründe çeşitli hastanelerde koordinatörlük pozisyonunda görevler üstlenmiştir. 2010 yılında “Estemylife” markasını kurdu. Böylece kurucusu olduğu markanın Genel Müdürlük ve Saç Ekim Koordinatörlüğü görevlerini başarıyla yürütmüştür. 2020 yılında ise merkezi İstanbul’un Ataşehir ilçesinde bulunan 2000 m2 kapalı alanda ve 100’e yakın personeli ile ‘Özel AKL Poliklinikmarkasının Aile kurucuları arasında yer almıştır.

 

Dermatoloji, Plastik Cerrahi ve kozmetik ürünlerin alanların da Sağlıkturizminin lider markaları ile önde gelen firmalarının danışanı ve sektör yöneticilerinedanışmanlık veren Hasan Akıl: ‘Tüm Dünyada ve özellikle Avrupa ülkelerinde sağlık turizminin gelişmesi anlamında çeşitli katkılarda bulundu. Bunlarla birlikte Hollanda, Arnavutluk, Makedonya, İsrail ve Moldova gibi sektöre daima yeniliklerle bakan bazı ülkelere saç ekimi başta olmak üzere, yeni açılan ve mevcut hizmet veren birçok kliniğin kurumsal danışmanlığını yaptı. 

 

“Türkiye’de uzun yıllar Futbol Hakemliği yapan ve TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Lisanslı Futbolcusu olan ve Sinema oyunculuğu ile çeşitli Dizi ve Kliplerde rol alan Akıl, Eskişehir Sivrihisar Spor Kulübü Başkan yardımcılığı görevini halen yürütmektedir.’’

 

Engelliler, Şehit ve Gazi yakınlarına yönelik gerçekleşen ve Ulusal basında yer alan birçok Sosyal Sorumluluk projelerine Sponsor desteğinde bulunan Hasan Akıl, Programlarında ise sürdürülebilirbağlamda gönüllü olarak görev almıştır. Üniversite öğrencilerinin eğitimineyönelik destek amaçlı düzenlenen Bursprogramlarına öncülük etmektedir. Toplumsalduyarlılık amaçlayan yayınlarla Sağlık başta olmak üzere, Kültür ve Sanat içerikli programlar ile farkındalık oluşturarak uzun yıllar kamuoyunu bilgilendirmeye önem vermektedir.

 

Avrupa Birliği riyasetinde hizmet veren European İnstitute, İBB İsmek (İstanbul Meslek Edindirme Kursu) ve çeşitli kamu kuruluşları bünyesinde birçok sertifika ve katılım belgesi ile DSÖ (Dünya Sağlık Örgütü)’nün iş birliği ile sağlık sektöründe hizmet vermiş birçok STK’lardan plaket ve ödüller alan Sağlık Yöneticisi Hasan Akıl(Hasan Hüseyin Akıl), Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.