Site Rengi

DOLAR 32,5093
EURO 34,8669
ALTIN 2.484,84
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Eskişehirli Sporcu Dünya Şampiyonasına Katılacak

15.08.2019
A+
A-

İnönü Belediyesi'nin sponsorluğundaki oryantiring sporcusu Elif Gökçe Avcı, Norveç’te yapılacak olan Dünya Oryantiring Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.  
İnönü Belediyesi sponsorluğunda 2018-2019 dönemini Büyükler Türkiye Oryantiring Şampiyonu olarak tamamlayan Elif Gökçe Avcı, Temmuz 2019’da Norveç’te yapılacak olan Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek. 
Oryantiring Federasyonu tarafından Sivas’ta düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası finalinde birinci olan Elif Gökçe Avcı, aldığı birincilik ile aynı zamanda 2018-2019 sezonunu Türkiye Birincisi olarak tamamladı. Avcı bu sonuçla Temmuz 2019’da Norveç’te yapılacak olan Dünya Büyükler Oryantiring Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek. 
19-21 Nisan 2019 tarihlerinde Sivas’ta düzenlenen yarışmalarda Büyük Bayanlarda Türkiye Şampiyonu olarak Temmuz 2019’da yapılacak olan Dünya Büyükler Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Elif Gökçe Avcı, Eskişehir Oryantiring Spor Kulübü ve Oklubalı Spor Kulübü’ne desteklerini esirgemeyen İnönü Belediyesi ve Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkür etti. Avcı, Türkiye’yi dünya şampiyonasında temsil edecek olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek; "Eskişehir Oryantiring Spor Kulübü ve Oklubalı Spor Kulübüne vermiş olduğu desteklerinden dolayı İnönü Belediyesi'ne ve İnönü Belediye başkanı Kadir Bozkurt'a teşekkür etmeyi borç biliyoruz” dedi. 
İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da, ilçeden gençlerin önünü açacak her çalışmanın yanında ve destekçileri olduklarını belirterek, “Belediye olarak desteklediğimiz genç sporcularımıza bizlere yaşattıkları bu mutluluktan dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
19-21 Nisan 2019 tarihlerinde Sivas'ta düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası'nda, İnönü Belediyesi'nin sponsorluğunu üstlendiği Eskişehir Oryantiring Spor Kulübü ve Oklubalı Spor Kulübü; takım sıralamasında K40 kategorisinde 2.lik kupası elde ederken, ferdi olarak da Elif Gökçe Avcı K21E kategorisini birinci olarak tamamladı. K16 yaş kategorisinde ise Bahar Özçelik bronz madalya sahibi oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.