Site Rengi

DOLAR 34,2256
EURO 37,5564
ALTIN 2.877,90
BIST 9.113,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Eskişehirspor Başkanı’ndan Festival Açıklaması

Eskişehirspor Başkanı’ndan Festival Açıklaması
10.10.2024
A+
A-

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok yaptığı açıkkamada; Eskişehirspor Kulübü olarak şehrimizin, Türk futbolunun göz bebeği olan takımımızı şampiyonluk yarışında ayakta tutmak için her türlü desteğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Odunpazarı Belediyesi’nin ve Başkanımız Kazım Kurt’un katkıları bizim için büyük bir anlam ifade ediyor dedi

Eskişehirspor klübü  Yönetim Kurulu adına açıklamayo yaptıgını yineleyen Entok; Düzenlenen festival ve fuarlardan elde edilen gelir, Eskişehirspor’umuz için adeta bir can suyu olmuştur. Bu organizasyonlar sayesinde kulübümüze sıcak para akışı sağlanmış ve bu sayede birçok ihtiyacımız karşılanabilmiştir. Önümüzdeki dönemde de bu desteklerin devam edeceğini umuyoruz.

Ulaş Entok;Ne yazık ki kulübümüz yararına gerçekleştirilen bu organizasyonlara yönelik eleştirileri anlamakta güçlük çekiyoruz. Hiçbir kurum, kuruluş, tüzel kişilik Eskişehirspor’a destek olmak zorunda değil, bunu anlayabiliriz. Fakat destek olmayanların mevcut bir desteğe karşı çıkmalarını anlayamıyoruz. Söz konusu Eskişehirspor ise ve ortada bir destek var ise buna hep beraber saygı duymak hatta teşvik etmemiz gerektiğini düşünüyoruz.

 

Eskişehirspor, bu şehrin ve ülkenin en önemli değerlerinden biridir ve bu değere en ufak desteği bulunan herkese teşekkür ederiz.

Başta da belirttiğimiz gibi Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt olmak üzere, bütün sponsorlarımıza, şehrimizin ileri gelenlerine, her zaman takımının yanında olan taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.