Site Rengi

DOLAR 32,5697
EURO 34,8528
ALTIN 2.433,62
BIST 9.723,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
26°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Eskişehirspor Destek Arayışlarında

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor İcra Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş. (TÜLOMSAŞ)'ı ziyaret ederek destek istedi. 
Eskişehirspor takımı öğle yemeğinde Tülomsaş çalışanları ile bir araya gelerek yemek yedi. Burada işçiler ile buluşan Eskişehirspor İcra Kurulu ve oyuncular, işçilerle fotoğraf çektirdi. Burada bir konuşma yapan Eskişehirspor Genel Sekreteri Hasan Tuç, takımlarının zor günlerden geçtiğine değindi. TÜLOMSAŞ yöneticilerinden ve işçilerinden de destek beklediklerini belirten Tuç, kongre üyeliklerini taraftara da açık hale getirdiklerini ve herkesi üye olmaya çağırdıklarını vurguladı. 
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa da dün başlatılan mesaj kampanyasına destek verilmesi gerektiğini, Eskişehirspor'un şehrin en önemli markalarından birisi olduğunu kaydetti. 

TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı ise, “Eskişehirspor’un sıkıntısı varmış, iyi durumda değilmiş. 'Biz buradayız yardım edelim' dedi. Bugüne kadar aldığımız hiçbir işi yarım bırakmadık. Eskişehirspor bizim değerimizdir, sahip çıkalım” diyerek destek sözü verdi. 
Konuşmaların ardından TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı ile müdür yardımcıları, Eskişehirspor'un kongre üyesi olarak takıma destek oldu. Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa da, Genel Müdür Hayri Avcı’ya imzalı forma hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.