Site Rengi

DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Eskişehirspor Gençlerine Güveniyor

Eskişehirspor Gençlerine Güveniyor
05.02.2020
A+
A-

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, “Jesse ‘paramı öderseniz gitmem’ dedi biz ödeyemedik. 3-4 hafta sonra farklı bir takım ortaya çıkacak. Bu çocuklar 3 hafta sonra, ligin son çeyreğine girildiğinde pirana gibi olacaklar” dedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da Başkan Mustafa Akgören, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi üyeleriyle bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen programa katılan Başkan Akgören, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akgören, Eskişehirspor’un dertlerini bilmeyen kimsenin kalmadığını belirterek, “Ülkemizde futbolla ilgilenen kim varsa Eskişehirspor’un sorunlarını biliyor. Eskişehirspor çok zaman harcanması gereken bir yer. En büyük hedefimiz Eskişehirspor’un negatife giden imajını geri getirmek. Eskişehirspor’un son 10 seneden bu yana kaybolan imajını kazanmak için çalışmalar yapıyoruz. Büyük bir camianın başında olduğumuzu zaten biliyorduk ama yaşadıkça daha çok önem vermememiz gerektiğinin farkına varıyoruz” diye konuştu.

“Jesse ‘paramı öderseniz gitmem’ dedi biz ödeyemedik”
FIFA’da ve TFF’de bekleyen dosyaların olduğunu ve Galatasaray’a transfer olan Jesse Sekidika hakkında konuşan Akgören, “Hali hazırda TFF’de ve FIFA’da bizi bekleyen problemler var. Sürekli avukatların tacizindeyiz. Takım iyi gitmeye başlayınca puanımız 13 oldu direkt taciz başladı. Kendilerine göre de haklı olabilirler. Bütün sıkıntılı dosyalara hakimiz. Avukatlarla dostluk seviyesine geldik. Onlar da 3-4 yıldır bize söz veriliyor diyorlar. Mesela Toko ile dün kendim görüştüm. Toko ile görüşmeye başladık. Pinto haklı, Toko haklı, herkes haklı. Çocuklar öyle şeyler anlatıyorlar ki üzülüyorum. Bu yüzden bizim acil paraya ihtiyacımız var. Hiç kimsenin yapamadığı radikal kararlar aldık. Bir futbolcu haricinde bizi kimse terk etmedi, Galatasaray’a giden Jesse haricinde. ‘Paramı öderseniz gitmem’ dedi biz ödeyemedik. 83 bin Euro acil para yatırılması gerekiyordu. Sözleşmedeki rakamlar ayrı konu tartışılır ama o sözleşme imzalanmış. İmzalandıysa futbolcuya bu parayı ödeyeceksin. Ödeyemiyoruz, aylardır da ödenmemiş. Yüzlerce, binlerce söz verilmiş tutulmamış” şeklinde konuştu.

“Bu çocuklar ligin son çeyreğine girildiğinde pirana gibi olacaklar”
Takımın durumundan memnun olduğunu ifade eden Akgören, “3-4 hafta sonra farklı bir takım ortaya çıkacak. 18 kişilik kadromuzdaki oyuncuların maç eksikleri var. Bu adamlar geçen senenin ilk devresinde oynadılar. Toplam 34 haftada 1-2 maç oynadılar. Kondisyon eksikleri var, maç eksikleri var. Biz antrenman topçusu olduk düşüncesi zihinlerine yerleşmiş. Bu çocuklar 3 hafta sonra, ligin son çeyreğine girildiğinde pirana gibi olacaklar, kimseye nefes aldırmayacaklar. Ben bu saatten sonra takımın yenileceğini düşünmüyorum. Bu saatten sonra bu takım kolay kolay maç vermez. Biz en zor deplasmandan, Bursaspor deplasmanından çıktık. Herkes bu takımın düşmeyeceğine inandı. Ben Keçiören’e ve Bursa’ya mağlubiyet yazdım. İki maçtan 6 puanla çıktık. Bunu artırarak, katlayarak devam edeceğiz. Bundan sonra her maç önceki maçtan daha önemli. Gençlerimize güveniyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.