Site Rengi

DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Eskişehirspor’a Yeni Talip!

Eskişehirspor’a Yeni Talip!
23.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor kulüp yönetimine sürpriz bir isim talip oldu. TUFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği), TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) İşbirliği eski koordinatörü Mesut Çalışkan imzasıyla yapılan açıklamada:

“Eskişehirsporumuz’un cefakâr taraftarına, Eskişehirimiz’in halkına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur! Sürekli olarak belirsizlik ortamı içinde kalan ve halen kalmaya devam eden Eskişehirsporumuzu herkese güven veren, istikrarlı ve Süper Lig hedefli bir yönetime kavuşturmak için görev almaya talibiz. Hedefe varmada yararlanacağımız iki araçtan biri mevcut kadronun en iyi şekilde motive edilmesidir. Motivasyonun ise maddi ve manevi olmak üzere iki yönü vardır. Her iki yönde de başarı sağlayacak kadro , çevre ve imkanlara sahibiz. Bu arada mevcut yönetim de dahil gelmiş geçmiş tüm yönetimlerden maddi değil fakat manevi destek beklediğimizi ifade etmek isteriz. Elde edilecek muhtemel başarılarda bu yönetimlerin hepsinin hizmetlerinin payının olacağına dair farkındalığımızın şimdiden bilinmesini arzu ederiz. Hedefe varmada bir diğer araç, devre arasında yapılacak takviyelerle mevcut kadronun daha da güçlendirilmesidir. Bu konuda önde gelen Süper Lig takımlarının yönetimlerinden söz almış durumdayız. Ancak Eskişehirsporumuzun başka takımların aynı ölçüde sahip olmadığı bir başka gücü daha vardır: Cefakar taraftarı…             Bu taraftara daha fazla yüklenmenin hem haksızlık hem de faydasız olduğu düşüncesindeyiz. Tam tersine taraftarımız mükafatlandırılmalıdır. Bu çerçevede bilet fiyatları düşürülerek tribünlerin tamamen doldurulmasının sağlanması öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Böylece rakip takımlara karşı saha avantajı daha iyi kullanılarak sportif başarıya da katkı verilmiş olacaktır. Boş tribünlerin kimseye faydası yoktur. (Örneğin bilet fiyatlarını kale arkası: 5TL ,kapalı:10 TL , numaralı üst:20 TL , numaralı alt:40 TL olarak belirleyebileceğimizi duyurmak isteriz)

Güçlü spor adamı, iş insanı, bilim insanı, bürokrat ve seçkin meslek mensuplarının yanısıra bazı sürpriz isimlerden oluşacak yönetim kadromuz ile Eskişehirspor Kulübü’nün yönetimine talip olduğumuzu beyan ederiz. Eskişehirspor sahipsiz değildir, hedefsiz değildir.” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.