Site Rengi

DOLAR 32,3697
EURO 34,9552
ALTIN 2.325,66
BIST 9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

ESO Başkanı Kesikbaş’a TOBB’da Önemli Görev! Kesikbaş, TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulunda

15.08.2019
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 74.Genel Kurul’unda Sanayi Odaları Konseyi üyeliğine seçilen Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, TOBB'da bir görev daha aldı. ESO Başkanı Kesikbaş, TOBB’un Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu'na yer alacak. 

Ekonomi çevreleri tarafından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun çok önemsediği belirtilen ve Türk ekonomisi için stratejiler belirleyici bir yapıda olan Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu'nda ESO Başkanı Kesikbaş da görev alacak.    
TOBB’un bünyesinde yer alan Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında toplanıyor. Kurul, TOBB'daki birim ve kurullar arasında veya diğer kurumlarla etkin koordinasyon içinde Başkanlık faaliyetlerinin planlanmasına yönelik çalışmalar yürütüyor. Kurul, TOBB’un hedeflerine ulaşmasını sağlayacak stratejiler oluşturuyor ve geliştiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.