Eskişehir Osmangazi 'niversitesi (ESOG') Eğitim FakÜltesi, ESOG' Eğitim Bilimleri EnstitÜsÜ ve ESOG' Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOM) işbirliğinde 'T'BİTAK Fonları ve T'BİTAK 1001 Başvurularında Neleri Yapma(ma)lıyız?' konulu etkinlik geröekleşti.
ESOG' Eğitim FakÜltesi Konferans Salonunda Prof. Dr. Salih epni ve ETTOM Uzmanı Emrah Oraköıoğlu'nun katılımlarıyla dÜzenlenen etkinliğe Eğitim FakÜltesi Öğretim elemanları ile Eğitim Bilimleri EnstitÜsÜ'nde Öğrenim gÖren yÜksek lisans ve doktora Öğrencileri katıldı. YÜksek katılımla geröekleşen etkinlik oturumda geröekleşti.
Etkinlikte konuşan ETTOM uzmanı Emrah Oraköıoğlu, ETTOM'un hizmetleri, öalışma alanları ve ESOG''deki konumundan sÖz ederek Üniversitemiz Öğretim elemanları ile Öğrencilerinin hangi tÜr fonlardan nasıl yararlanılabileceğine ilişkin bilgiler sundu.
Etkinliğin ikinci oturumunda ise Ulusal Ajans ve T'BİTAK deneyimleri bulunan Uludağ 'niversitesi Eğitim FakÜltesi ğretim 'yesi Prof. Dr. Salih epni tarafından 'T'BİTAK 1001 Başvurularında Neleri Yapma(ma)lıyız?' konulu sunum geröekleşti.ü
Sunumların ardından etkinlik katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ile sona erdi.
ESOGÜ’de TÜBİTAK Fonları ve Başvuru Süreçleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı
Yorumlar
