Site Rengi

DOLAR 32,3416
EURO 35,1000
ALTIN 2.310,41
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

ETO Başkanı Güler, Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Verdi

ETO Başkanı Güler, Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Verdi
13.10.2020
A+
A-

ETO Başkanı Güler sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, küçük şikayetler dışında tedavi sürecinin iyi geçtiğini belirterek; geçmiş olsun temennisinde bulunanlara teşekkür etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Sağlık durumun iyi olduğunu ve izole olduğunu belirten Güler yaptığı açıklamada: “Telefon aracılığıyla, SMS yoluyla ve sosyal medya hesaplarımdangeçmiş olsun temennisinde bulunan TOBB Başkanımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, bürokratlarımıza, oda başkanlarımıza, STK başkanlarımıza, üyelerimize ve dostlarıma içtenlikle teşekkür ederim. İstirahat sürecinde olduğum için çağrıların ve mesajların tamamınacevap veremediğimi belirtmek isterim. Sağlık durumum iyi ve bazı küçük şikayetlerim dışında şu an için her şey yolunda. İzole bir şekilde tedavi sürecindeyim. Dualarınız ve temennilerinizle en kısa sürede görevimin başına döneceğim inşallah. Kalın sağlıcakla…” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.