Site Rengi

DOLAR 32,3451
EURO 35,1132
ALTIN 2.307,40
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

ETO Heyeti Beylikova’da

ETO Heyeti Beylikova’da
12.08.2021
A+
A-

İlçedeki ticari faaliyetler hakkında istişarede bulunmak üzere Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp’ı ziyaret eden ETO Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyet, ETO’nun iştirakçisi olduğu Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası heyeti ilçe ziyaretleri kapsamında Beylikova’da da temaslarda bulundu. Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp’i ziyaret eden ETO heyeti ilçe ekonomisinin son durumu, ilçedeki ticari faaliyetler ve üretime yönelik projeler hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Özkan Alp, tüm ilçelerin gelişmesinin şehrin ekonomisini doğrudan ilgilendirdiğini belirterek, bu yönde destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

ETO heyeti Beylikova Besi Organize Bölgesi’ni inceledi

ETO heyetinin ilçedeki ikinci durağı ise odanın da iştirakçisi olduğu ve kuruluşuna katkı sağladığı Eskişehir Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi oldu. Beylikova Besi OSB Müdürü Musa Çoban tarafından sanayi bölgesinin son durumu hakkında bilgi alan ETO Başkanı Güler ve beraberindeki heyet üretim yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu. Beylikova Besi Organize Bölgesi’nin hem Beylikova hem de Eskişehir ekonomisine katkı sağlayacağını belirten Güler, ETO olarak projenin gerçekleşmesine katkı sağlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti.

Güler endüstriyel tarımın önemine dikkat çekti

Beylikova’nın hem hayvancılık hem de endüstriyel tarımda çok önemli imkanlara sahip olduğunu belirten Güler, bu potansiyelin hem yatırımcılar hem de ilçe ekonomisi için fırsat olduğunu dile getirdi. Eskişehir Ticaret Odası olarak şehir ekonomisini ilçeleriyle birlikte bir bütün olarak gördüklerini belirten Güler, ilçelerin kalkınması ve istihdamının artırılması için destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.