Site Rengi

DOLAR 32,3602
EURO 35,0056
ALTIN 2.325,97
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

ETO’nun Meslek Komiteleri Üyelerin Sorunlarını Çözmek İçin Çalışıyor

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası’nın meslek komiteleri temsil ettiği üyelerin talepleri için kurum ve kuruluşların yöneticileriyle bir araya gelerek, sorunların çözümü için çaba gösteriyor.

Eskişehir Ticaret Odası’nın meslek komiteleri üyelerin taleplerini kurum ve kuruluşların yöneticilerine iletiyor, sorunların çözüm için çalışıyor. ETO’nun Telekomünikasyon ve Bilişim Meslek Komitesi, İnşaat Taahhüt Meslek Komitesi, Seyahat Acenteleri ve Yolcu Taşımacılığı Meslek Komitesi, Meclis Başkan Yardımcı Metin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çavdar ve Aytekin Sakaklı ile birlikte bir dizi temas gerçekleştirdi. Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü’yü ziyaret eden ETO Telekomünikasyon ve Bilişim Meslek Komitesİ üyelerin taleplerini iletti. Ziyarette konuşan Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü, kurum olarak tüccar ve sanayicinin sorunlarının çözümü için çaba göstermeye devam edeceklerini belirterek, ticaretin önündeki engellerin kaldırılması için katkı sağlamayı sürdüreceklerini kaydetti. İnşaat sektörü için görüşmeler gerçekleştirildi.

İnşaat Taahhüt Meslek Komitesi ise Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş’u ziyaret ederek inşaat sektöründe yaşanan sıkıntıları aktardı. Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş, belediye olarak iş dünyasına kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, taleplerin değerlendirileceğini ve yerine getirileceğini söyledi. İnşaat Taahhüt Meslek Komitesi’nin üyelerinin taleplerini dile getirmek için temas kurduğu diğer kurum ise Eskişehir Büyükşehir Belediyesi oldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Serdar Ergen ile bir araya gelen İnşaat Taahhüt Meslek Komitesi üyelerin yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini iletti. Seyahat Acenteleri ve Yolcu Taşımacılığı Meslek Komitesi ise Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Metin Bükülmez’i ziyaret ederek sektörde faaliyet gösteren firmaların sorunlarının çözümü için atılabilecek adımları görüştü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.