Evde Balık Pişirme Derdine Son
Eskişehir’de, müşterilerinin talebi ile istedikleri balıkları pişirip, paket haline getirerek vatandaşları büyük bir uğraştan kurtaran balıkçı, gösterilen ilgiden hayli memnun.
Balıkçı Hülya Akkoyun, temizleyip müşterilerine sundukları balıkların pişirilmesi için kendilerine sürekli talep gelmesi üzerine böyle bir uygulama başlattıklarını anlattı. Balığın pişirilmesi esnasında, temizlik kurallarına titiz bir şekilde yaklaştıklarını vurgulayan Akkoyun, “Biz bu projeyi hayata geçirdik ve çok olumlu geri dönüşler aldık. İnsanlar balık pişirme derdiyle artık uğraşmak istemiyorlar. Çok uygun bir fiyata bu işi biz hallediyoruz. Sonuçta evde de pişirmek bir masraf. Ona da yağ dökülüyor, ekstra malzemeler harcanıyor. Biz balığın kilosunu 5 liraya pişiriyoruz. Gelecekte bu olayın daha da yaygınlaşacağını düşünüyorum. Pişirme aşamasında temizlik, bizim için olmazsa olmaz. Yağını her zaman yeniliyoruz. En hassas olduğumuz konu hijyen. Müşterilerimiz de bizi tanıdıkları ve bildikleri için inanılmaz bir talepte bulunuyorlar. Biz de bu çerçevede projeyi genişleterek, inşallah çok kısa bir süre içerisinde evlere ve iş yerlerine de servis yapabilecek konuma gelmeyi arzuluyoruz” şeklinde konuştu.
“Geri dönüşler olumlu oluyor”
Bu uygulamayı ilk kez deneyen müşterilerden her zaman olumlu geri dönüşler aldıklarını dile getiren Hülya Akkoyun, konuyla ilgili şunları kaydetti:
“Dükkanın önünden geçerken, vitrine bakıp yazılarımıza görünce ‘Balıkları siz mi pişiriyorsunuz?’ diye soruyorlar. Deniyorlar ve her zaman güzel geri dönüşler alıyoruz. İnsanların damak tadına hitap ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah gelecekte de bu böyle devam edecek.”