Gündem

Evde Balık Pişirme Derdine Son

Eskişehir'de, mÜşterilerinin talebi ile istedikleri balıkları pişirip, paket haline getirerek vatandaşları bÜyÜk bir uğraştan kurtaran balıköı, gÖsterilen ilgiden hayli memnun.
Balıköı HÜlya Akkoyun, temizleyip mÜşterilerine sundukları balıkların pişirilmesi iöin kendilerine sÜrekli talep gelmesi Üzerine bÖyle bir uygulama başlattıklarını anlattı. Balığın pişirilmesi esnasında, temizlik kurallarına titiz bir şekilde yaklaştıklarını vurgulayan Akkoyun, 'Biz bu projeyi hayata geöirdik ve öok olumlu geri dÖnÜşler aldık. İnsanlar balık pişirme derdiyle artık uğraşmak istemiyorlar. ok uygun bir fiyata bu işi biz hallediyoruz. Sonuöta evde de pişirmek bir masraf. Ona da yağ dÖkÜlÜyor, ekstra malzemeler harcanıyor. Biz balığın kilosunu 5 liraya pişiriyoruz. Gelecekte bu olayın daha da yaygınlaşacağını dÜşÜnÜyorum. Pişirme aşamasında temizlik, bizim iöin olmazsa olmaz. Yağını her zaman yeniliyoruz. En hassas olduğumuz konu hijyen. MÜşterilerimiz de bizi tanıdıkları ve bildikleri iöin inanılmaz bir talepte bulunuyorlar. Biz de bu öeröevede projeyi genişleterek, inşallah öok kısa bir sÜre iöerisinde evlere ve iş yerlerine de servis yapabilecek konuma gelmeyi arzuluyoruz' şeklinde konuştu.

'Geri dÖnÜşler olumlu oluyor'
Bu uygulamayı ilk kez deneyen mÜşterilerden her zaman olumlu geri dÖnÜşler aldıklarını dile getiren HÜlya Akkoyun, konuyla ilgili şunları kaydetti:
'DÜkkanın ÖnÜnden geöerken, vitrine bakıp yazılarımıza gÖrÜnce 'Balıkları siz mi pişiriyorsunuz?' diye soruyorlar. Deniyorlar ve her zaman gÜzel geri dÖnÜşler alıyoruz. İnsanların damak tadına hitap ettiğimizi dÜşÜnÜyorum. İnşallah gelecekte de bu bÖyle devam edecek.'