Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk GÜler, 31 Mart Yerel Seöimleri'nde Sarıcakaya Belediye Başkanlığı iöin HÜseyin am'ın aday gÖsterilmesinin ardından bir video yayınlayarak hemşehrilerine veda etti. SÖzlerine çHizmet aşkını bizlere veren Rabbimize hamdolsunç diyerek başlayan GÜler:
çSarıcakayalı hemşehrilerim, abilerim, ablalarım, kardeşlerim;
1 Nisan 2014'te öıktığımız hizmet yarışında beş yıl boyunca sizlere hizmet etme aşkını bizlere veren Rabbimize hamdolsun. Bu gÖrev sÜresinceüelimizden geldiği kadarüilöemizi gerek Eskişehir'de gerekse TÜrkiye'de duyurmak ve ilöemize biröok yatırımların gelmesine ÖncÜlÜk etmek ve hizmet noktasında tÜm vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin gÖnlÜnÜ almak Üzere öalıştık. 2019 yerel seöimlerinde bir başka arkadaşımız aday gÖsterilerek AK Parti'den Sarıcakaya ilöemizde inşçallah yÖnetime talip oldu. Biz de gerek partimizin gerekse davamızın arkasında olduğumuzu her zaman sÖylÜyoruz, sÖylemeye devam edeceğiz. Bu noktada bugÜne kadar kalbini kırdığım kim varsa, hizmet noktasında yapmış olduğumuz kusurlar varsa lÜtfen hakkınızı helal ediniz.
Ben şimdiden 2019 yerel seöimlerinin gerek ilöemize gerek şehrimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini YÜce Rabbimden niyaz ediyorum' ifadelerini kullandı.
Faruk Güler Veda Etti
Yorumlar
Trend Haberler
3 ay önce evlendiği eşinin ardından kendisi de hayatını kaybetti
Eskişehir'de 43 yaşındaki genç adam evinde ölü bulundu
Eskişehir Sağlık-Sen'den bir konut projesi daha
Eskişehir'da rüşvet operasyonu: 8 tutuklama
ESMİAD’da Bayrak Değişimi: Başkanlığa Oğuz Sinlenmez Seçildi
Büyükşehir Meclisinde Mikrofon kapattıran Test Araç Gerginliği




