Site Rengi

DOLAR 32,5665
EURO 34,8705
ALTIN 2.425,95
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Fırat Kalkanı Bölgesinde 2 Şehit!

Fırat Kalkanı Bölgesinde 2 Şehit!
11.10.2021
A+
A-

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu 2 özel harekât polisimiz şehit oldu.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, saldırının harekat bölgesindeki Azez ile Mare arasında zırhlı araca PKK/PYD terör örgütü tarafından Tel Rıfat bölgesinden güdümlü füze ile yapıldığı belirtildi.

Yapılan ilk açıklamada saldırı sonucunda Suriye Görev Gücünde görevli 1 özel harekat polisinin şehit olduğu, 1’i ağır olmak üzere 3 özel harekat polisinin ise yaralandığı kaydedilmişti.

Açıklamada: “Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verildi.

İlerleyen saatlerde Bakan Soylu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında: “Kahraman Özel Harekat Polislerimiz Cihat Şahin ve Fatih Doğan, Fırat Kalkanı Bölgesi Mare’de, Tel Rıfat Bölgesi’nden PKK-PYD’nin güdümlü füze saldırısıyla şehit edildiler. Şehitlerimizin ailelerine, milletimize, emniyet teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Şehit Şahin’in baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı

Harekat bölgesindeki Azez ile Mare arasında zırhlı araca terör örgütü tarafından Tel Rıfat bölgesinden güdümlü füze ile yapılan saldırıda şehit olan Şahin’in Kırklar Mahallesi Öğün Sokak’ta yaşayan anne ve babası ile yakınlarına acı haber verildi.

Elazığ Vali Yardımcıları Abdulkerem Abbasoğlu ve Recep Gündüz baba evine gelerek şehidin yakınlarına taziye dileklerini iletti. Acı haberin ulaşmasının ardından şehit Şahin’in baba evinin bulunduğu sokağa ve evine Türk bayrağı asıldı. Şehit özel polisi Cihat Şahin’in evli ve 3 ile 7 yaşlarında iki çocuğunun olduğu öğrenildi.

MHP ilçe başkanının oğlu olduğu açıklandı

Suriye’nin Azez kentinde şehit olan Fatih Doğan’ın, MHP Adıyaman İlçe Başkanı Mehmet Doğan’ın oğlu olduğu öğrenildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: “MHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanımızın Mehmet Doğan’ın oğlu; canımız, evladımız, yavrumuz Fatih Doğan şehit oldu. Evladımıza ve bütün şehitlerimize rahmet ve merhamet diliyoruz” mesajı paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.