Site Rengi

DOLAR 34,1055
EURO 38,1061
ALTIN 2.875,55
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 27°C

Gece saatlerinde yapılan çalışmalarda 109 şahıs sorgulandı

Gece saatlerinde yapılan çalışmalarda 109 şahıs sorgulandı
12.08.2024
A+
A-

Eskişehir’de polis ekiplerince saat 21.00 ile 02.15 arasında yapılan çalışmalarda 109 şahıs sorgulandı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince saat 21.00 ile 02.15 arasında Tepebaşı İlçesi Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak ve çevre sokaklarda çalışma yapıldı.

Genel asayişin ve kamu düzeni devamının sağlanması amacıyla umuma açık yerlerde alkol satış yasağı, müzik yayını yasağı saatleri, iş yerlerinin kapanış saatine uyma ve aranan şahısların yakalanması konularına yönelik yapılan çalışmalarda 4 ekip ve 12 personel görev aldı. Ekiplerce çalışmalar kapsamında 109 şahıs sorgulandı.

yine aynı şekilde  Eskişehir’de ‘Barlar Sokağı’ olarak bilinen Vural sokak ve çevresini denetleyen polis ekiplerince 109 şahsın kimlik bilgileri sorgulandı.
Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11 Ağustos 2024’te 21.00-02.15 saatleri arasında Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye mahallesi Vural sokak ve çevresinde denetim yapıldı. Bu çerçevede; ekiplerce genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla umuma açık yerlerde alkol satış yasağı, müzik yayını yasağı saatleri ve iş yerlerinin kapanış saatine uyup uymadığına yönelik kontroller gerçekleştirildi. Ayrıca aranan şahısların yakalanmasına yönelik Asayiş Şube ve Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 4 ekip ve 12 personelle yapılan uygulamada, 109 şahsın kimlik bilgileri sorgulandı. Yetkililer uygulamaların devam edeceğini açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.