Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

Gediz’de engelli genç iş arıyor

24.09.2025
A+
A-

Kütahya’nın Gediz ilçesinde yaşayan yürüme engelli 24 yaşındaki Cavit Eren Köker, yetkililerden iş talebinde bulundu.

Dumlupınar Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü mezunu olan Cavit Eren Köker, Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü’ne de devam ediyor. Daha önce Göç İdaresi’nde başarıyla görev yaptığını belirten Köker, “Hayat dolu bir gencim. Şu an aynı zamanda ikinci üniversiteyi okuyorum. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü birinci sınıf öğrencisiyim. Yetkililerimizden iş istiyorum ve sesime kulak vermelerini istiyorum” dedi.

Köker, başta Gediz Belediyesi olmak üzere birçok kuruma iş başvurusu yaptığını belirtti.

“Oğlumun bir işi olsun, topluma faydalı bir birey haline gelsin istiyorum”

Hayat mücadelesini oğluyla birlikte sürdüren anne Zehra Köker ise, 2019 yılında eşini kaybettikten sonra zorlukların daha da arttığını ifade ederek, “Oğlumun bir işi olsun, topluma faydalı bir birey haline gelsin istiyorum. Engelli bir bireyle yaşam mücadelesi vermek çok zor. Bu sesimizin karşılık bulmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Anne Köker, “Cavit Eren kısa süreli de olsa 4 ay Göç İdaresi’nde çalıştı. Verilen görevleri yerine getirdiğini ve bilgisayarı aktif şekilde kullandığını gördüm. Bu deneyimin iş verecek kurum ve kuruluşlar için önemli bir referans olacağına inanıyorum” diyerek işverenlere çağrıda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.