Site Rengi

DOLAR 32,5221
EURO 34,8500
ALTIN 2.487,24
BIST 9.553,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C

Genç Sanayiciler ESO’da Buluştu

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası’nda (ESO) düzenlenen etkinlikte yaklaşık 250 genç sanayici bir araya geldi. 

ESO Binası 50. Yıl Salonu’nda gerçekleşen etkinlik kapsamında ESO’nun hayata geçirmek istediği eğitim programları açıklandı. ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş salonu dolduran gençlere hitaben ESO’nun yapacağı programları açıkladı. Başkan Kesikbaş, "Bu güne kadar altyapı çalışmalarını tamamlamakla uğraştık. Bundan sonra gerçekten herkesin katılımıyla çünkü sanayi odası ne benim, ne yönetim kurulunun ne de meclisin. Burası aslında hepimizin, hepimiz değer katıyoruz buraya. Öyle ya da böyle Eskişehir Sanayi Odası olarak bir vizyon metni hazırladık. Eskişehir Sanayi Odası’na her zaman sizi davet etmek istiyorum. Buyurun gelin buraya. El birliğiyle şekillendirelim, bir şeyler yapalım" dedi. 

"3-4 kişilik sınıfların olduğu İngilizce eğitimleri başlayacak" 
ESO’yu eğitim kampüsü haline getirmek istediklerini aktaran Başkan Kesikbaş, "Eskişehir Sanayi Odası’nı eğitim kampüsü haline getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin üniversitesiyle iş birliği içerisine girdik. İngilizce ile ilgili kurslar Ocak ve Şubat ayı içerisinde başlıyor. 3 ya da 4 kişilik bire bir eğitimlerin olacağı, 12 kişilik sınıflarda beyaz yaka ve mavi yakanın oluşabileceği, işverenlerimiz için dediğimiz gibi 3-4 kişilik sınıfların olduğu İngilizce eğitimleri başlayacak. Bu konuyla ilgili yakın zaman içerisinde bilgilendirme yapacağız. Aslında birbirimizi geliştirmemizle ilgili programlar. Bu arada CNC eğitimiyle ilgili olarak şuana kadar 170 gencimiz hala eğitim halinde. Birkaç ay içerisinde onların eğitimleri bitmiş olacak. Önümüzdeki sene içerisinde 500’e yakın arkadaşımız sektörün ihtiyaçları ile ilgili olarak eğitim kapsamında gelecekler. O yüzden projelerin tamamına lütfen katkıda bulunun" diye konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.