Site Rengi

DOLAR 32,3675
EURO 34,9594
ALTIN 2.325,20
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Günay’dan 15 Temmuz Mesajı

Günay’dan 15 Temmuz Mesajı
15.07.2021
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı. Günay mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Milli iradeyi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi, milletimizin kahramanca mücadelesi sonucunda engellenmiş ve demokrasimiz kazanmıştır. Tarihe şanlı bir direniş olarak geçen bu mücadelede göğsünü siper eden, canlarını feda eden şehitlerimizi anmak, hatırlamak ve unutmamak hepimizin en büyük sorumluluklarından biridir.

Türkiye’nin siyasi tarihine kara bir leke olarak geçen bu hain saldırı gecesi hala hafızalarımızda taze hala canlıdır. Askeri müdahaleler her zaman siyasi tarihe en kötü biçimde nüfuz eden olaylardır.

Bu hain darbe teşebbüsünün faili ordu dâhil tüm devlet bürokrasisi içinde örgütlenen ama sivil toplum içinde de uzantıları bulunan, FETÖ olarak adlandırılan bir gruptu. Bu hain örgüt polis ile askeri karşı karşıya getiren ve devletin tüm odaklarını etkisiz hale getirerek başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Türkiye’yi öldürme ve durma noktasına getirmeyi amaçlamıştı. Cumhurbaşkanımızın darbeye direnmesi ve halkı da direnmeye teşvik etmesi sayesinde darbe başarısız oldu. Bir kere daha görülmüştür ki milletin önünde duracak hiçbir güç yoktur.

En başta söylediğim gibi 15 Temmuz hain darbe girişimiyle demokrasimizi öldürmeye çalıştılar ama Türk Milleti onu öldürmedi aksine güçlendirdi. Bu Millet vatanı ve bayrağı söz konu olduğunda tek vücut olup tüm hainlerin karşısında durabilecek kadar güçlü bir millettir. 15 Temmuz Demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm milletimize tekrar başsağlığı diliyorum. Gazilerimize ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.