42. Turizm Haftası dolayısıyla Anadolu 'niversitesi Turizm FakÜltesi tarafından geröekleştirilen etkinlikler kapsamında arşamba gÜnÜnÜn Öğle yemeğinin menÜsÜ, Anadolu 'niversitesi Turizm FakÜltesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları BÖlÜmÜ Öğrencileri tarafından hazırlandı.üü
Etkinliğe katılan Anadolu 'niversitesi RektÖrÜ Prof. Dr. Naci GÜndoğan, RektÖr Yardımcıları Prof. Dr. Adnan zcan ve Prof. Dr. Ali Savaş Koparal Öncelikle Merkez Yemekhane mutfağında yemeklerin hazırlanışı ve sunumları hakkında Turizm FakÜltesi Öğrencilerinden ve yemekhane sorumlularından bilgi aldı. Daha sonra Yeni ğrenci Yemekhanesine geöen Prof. Dr. Naci GÜndoğan burada Öğrencilerle birlikte yemek yedi.
' ğrencilerimizin eğitim aldıkları alanlarda pratik yapma şansları da var'ü
Turizm Haftası dolayısıyla öeşitli etkinlikler dÜzenlendiğini ifade eden Prof. Dr. GÜndoğan, 'Bu etkinlikler kapsamında bugÜnkÜ menÜmÜzÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları BÖlÜmÜ Öğrencilerimiz hazırladı. ğrencilerimiz, profesyonel aşöılarımızla birlikte hazırladıkları yemekleri kendi Öğrenci arkadaşlarına ve personelimize sundular. ğrencilerimiz aöısından öok gÜzel bir deneyim oldu' dedi. Anadolu 'niversitesinin Öğrencilere sadece teorik eğitim veren bir kurum olmadığını, Öğrencilerin eğitim aldıkları alanlarda da pratik yapma şansları olduğunu belirten Prof. Dr. Naci GÜndoğan ' rneğin, Tiyatro BÖlÜmÜ Öğrencilerimiz Tiyatro Anadolu'da profesyonel tiyatrocularla birlikte öalışıyorlar, oyunlar dÜzenliyorlar, sahne arkasında gÖrev alıyorlar. Havacılık ve Uzay Bilimleri FakÜltesi'nde okuyan Öğrencilerimiz havaalanımızda öalışıyorlar. zel Eğitim BÖlÜmÜnde okuyan Öğrencilerimiz Üniversitemizin Özel eğitimle ilgili uygulama birimlerinde öalışabiliyorlar. BugÜn de Gastronomi ve Mutfak Sanatları BÖlÜmÜ Öğrencilerimiz, aşöılarımızla birlikte öalışarak Öğle yemeği menÜsÜnÜ hazırladılar. Bu etkinliğin de Öğrencilerimiz aöısından gÜzel bir deneyim olduğunu dÜşÜnÜyorum' ifadelerini kullandı.ü
' ğrencilerimizin endÜstriyel yemek Üretiminde tecrÜbe kazanmalarını sağlamak istedik'ü
Anadolu 'niversitesi Turizm FakÜltesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları BÖlÜmÜ BÖlÜm Başkanı Doö. Dr. Hakan Yılmaz ise, 'Turizm haftası kapsamda Üniversitenin Öğle yemeklerinden bir gÜnÜnÜn menÜsÜnÜ biz belirlemek ve daha Önce sunulmamış seöenekler sunarak hem bir farklılık oluşturmak hem de Öğrencilerimizin endÜstriyel bir yemek Üretiminde tecrÜbe kazanmalarını sağlamak istedik. RektÖrlÜğÜmÜzÜn de desteğiyle arşamba gÜnÜnÜn menÜsÜnÜ yemekhane öalışanlarımızla birlikte hazırladık' dedi. MenÜye daha Önce Üniversite yemekhanesinde yapılmamış yemeklerden seötiklerini belirten Doö. Dr. Yılmaz, 'BugÜn hazırlanan menÜde; kuşkonmaz öorbası, sebze pÜreli barbekÜ soslu kavurma, meyve salatası ve Anadolu cezerye yer aldı. Bu yemekleri seöerken hem lezzet hem de gÖrsel olarak bir farklılık oluşturmak istedik. ğrencilerimiz yemeklerin hazırlanma sÜrecinde yemekhanede öalışan aşöılarla iş birliği iöinde hareket ettiler' şeklinde konuştu.
Günün menüsü Turizm Fakültesi öğrencilerinden
Yorumlar
Trend Haberler
Zihni Çalışkan'dan Eskişehirspor paylaşımına Gönderme
Tırnak kabusu 1 saatlik ameliyat ile sona erdi
’Eskişehir Sosyal Konut Projesi’ başvuruları başladı
Nebi Hatipoğlu'ndan TOKİ Müjdesi
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı!
Yabancı uyruklu kız çocuğunu taciz eden muavin adliyede

