Site Rengi

DOLAR 32,3342
EURO 35,1132
ALTIN 2.308,92
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Güzel Hareketler Bunlar

24.01.2022
A+
A-

Efendim geçen hafta sonu Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği “Eskişehir Fashion” hem final hem de ödül törenine davetliydim.

Daha program öncesi düzenlenen kokteyl çok şıktı… Görüntü şıktı evet ama ETO Başkanı Sayın Metin Güler beyefendinin herkese tek tek hoş geldin demesi, hatır sorması takdire şayan bir samimiyetti…
Haricen birçok iş adamımız, şehrimizin kıymetlileri göz teması ile bile olsa herkese selam verdiler.
Daha başlangıçta bu şıklık ve samimiyet, tabii ki programdaki defile ve final için beklentiyi yükseltti.
İlk defa düzenleniyor olmasına rağmen katılımın yüksek olduğu programda, içeriğe uygun olarak dikkati çeken bir şıklık yarışı vardı. Mâlûm söz konusu moda…
Genç yeteneklerin emeklerinin heyecanları ile harmanlanıp tek tek sahnelendiği defilede sonuç tam da tahmin ettiğim gibi oldu.
Övünmek gibi olmasın, anlarım bu işlerden..
Bana sorarsanız bu tür etkinlikler Eskişehir’e yeni bir soluk getirir. Şehrin sadece turizm açısından değil, bu tür sosyal ve önemli programlar vesilesi ile duruşunu da etkiler.
Hem ticari itibari hem de sanatsal etkinlik merkezi olmasının yanında eğitim ve ticaretin elele ortaya ne çıkardığının da vitrini olur.
Dolayısı ile bu organizasyon hasebi ile geceye bizleri davet etme inceliğini de gösteren çok kıymetli iş adamlarımıza ve Eskişehir Teknik Üniversitesi rektörü sayın Tuncay Dögeroğlu hanımefendiyi tebrik ediyorum.
Emeklerinin ve girişimlerinin karşılığında ödül alan gençleri tebrik ediyorum.
Ama satırlarıma yine edebiyatçı kimliğim ile son vereceğim:
Efendim, evet insanlar ambalajlarına göre değerlendirilmez denir ama şöyle de bir gerçek vardır.
İnsanlar kıyafetleri ile karşılanır, fikirleri uğurlanır..
Lakin en şık kıyafet ve en kaliteli marka insanlıktır.
Hakkını veren tüm şıklara tebrikler…

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.