Site Rengi

DOLAR 32,5700
EURO 34,8716
ALTIN 2.435,57
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
26°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Hadi Şimdi Görelim İsyanınızı!!!

20.03.2022
A+
A-

 

Pandemi sonrası dünyada “Genel” bir ekonomik kriz yaşanması sonrası tam bu illetten kurtuluyoruz derken ardından Rusya’nın Ukrayna’yı işgal teşebbüsü ile gerçekleşen ekonomik kriz, halkı haklı bir serzenişe sürükledi..
Marketten çıkanın yüzü en az bitmeyen kış kadar soğuk..
Ama benim dikkatimi çeken suya yapılan zam, toplu taşımaya yapılan zam, ekmeğe yapılan zam nedeni ile sol seçmenden ses yok..
Hayırdır!!
Un yiyen siz, yağ yiyen siz kalabağı içmiyor, tramvaya binmiyor musunuz?
Kaçak villaya doğalgaz hattı bile çeken marifetli, hürmetli başkanımız sizleri dört yıldır esbilete zam yapmıyorduk diye mi teskin etti bu proje gibi geldi bana..
Allah aşkına hele şu sokak aralarındaki köstebek yuvası yolları gören bir belediye var mı?
Şirintepe’de daracık sokaklarda manevra üzerine manevra yaparak daracık sokaklarda otobüs döndürmeye çalışan otobüs şoförlerimiz bari şu durumu arz edebilirler mi?
Kentsel dönüşüm diye diye bir türlü iyi bir şeye dönüşemeyen güzel şehrimin kenarın dilberi muamelesi görülüp hakir görülen mahalleleri..
Verdiğiniz asfalt vergileri asfalta da gitmiyor belli ki..

Algı’nın, Vergi’nin düğmesi her zaman ellerinde olan şehrin kalbi, sol tarafı elini kalbine götürünce sizin varlığınızı hissetmiyor bunu görün artık..
Konteyner koymayı yüzyılın hizmeti gören caanım belediye, o demir konteynerları pendereden paspas silkeler gibi öyle bir silkeliyor ki, inanın sağır behra teyze panikle yatağında oturuyor..
Anlamadım ki konteynerı kırıp parçalayıp bize yenisini yine bizim paramız ile mi getirecek..
Hamam müzesinin tasarımlarını bile yüzlerce milyarlık masraf eden lakin beğenmeyen sanat üstadı kıymetli başkanımız sokak aralarındaki köstebek yuvalarının etrafına umuyorum en azından bir peyzaj mimarisi eseri ile bari güzelleştirir diye umud ediyorum.
İstanbul’da otobüsler cantın üzerinde gider halka ittirilir, bizim burada belediye otobüslerinin arkası yanar
Efendim işte köy yanar deli taranır derler ya…
Gündemimizde kurnada hanım ablalar nasıl yunur yıkanır var..
Yapılan zamlar söz konusu olunca kıymetli Eskişehir’e süs hemşire resmi gösteriliyor onu anladık…
Ama devlete gelince dümdüz sövüp sayan halk bu devletin ne kadar vatandaşıysa, yine kendi oyları ile seçtikleri belediye de haksız zamlar yaptığında bu şehrin halkı olduğu, bu mahallelerin gereğinden fazla sakin sakinleri malesef..
Ses ver Eskişehir..
Madem ses çıkıyor herkese çıkmalı..

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.